GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπλοκή εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με τα ΜΑΤ στην Εθνική Οδό...

Με επτά συλλήψεις και τρεις διαδηλωτές στο νοσοκομείο, έκλεισε το μεσημέρι η διαμαρτυρία εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στον κόμβο του Μαρτίνου τ...

Με επτά συλλήψεις και τρεις διαδηλωτές στο νοσοκομείο, έκλεισε το μεσημέρι η διαμαρτυρία εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στον κόμβο του Μαρτίνου της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, έπειτα από συμπλοκή με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που βρίσκονταν στην περιοχή για την περιφρούρηση της διέλευσης των οχημάτων.
Η συγκέντρωση των εργαζομένων διεξαγόταν στο ρεύμα ανόδου του δρόμου, καθώς είχε προαναγγελθεί ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας, προκειμένου να ακουστούν οι ομιλίες βουλευτών και συνδικαλιστών, όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές επιχείρησαν να κλείσουν και το ρεύμα καθόδου, σπάζοντας τον κλοιό των αστυνομικών, που απάντησαν με ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου- λάμψης.
Η αντιπαράθεση διήρκεσε περί τα 15 λεπτά και τα επεισόδια γενικεύτηκαν με πετροπόλεμο. Τρεις διαδηλωτές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ιατρείο της ΛΑΡΚΟ με ασθενοφόρο, ενώ έγιναν επτά συλλήψεις από τους αστυνομικούς.
Και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού απελευθερώθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, αλλά το κλίμα στην περιοχή παρέμεινε για ώρα τεταμένο.
Όπως έγινε γνωστό, έχει προσδιοριστεί για απόψε συνέλευση στην οποία, εκτός των εργαζομένων, έχουν κληθεί να μετέχουν και οι κάτοικοι από τα χωριά πέριξ του εργοστασίου.
Φωτογραφία από lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση