GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πνίγεται» η Ζάκυνθος από τα σκουπίδια

Στο σημείο μηδέν έχει φτάσει ο ΧΥΤΑ στον Σκοπό αφού γέμισαν με σκουπίδια και τα δύο νέα κύτταρα που κατασκευάστηκαν και πλέον δεν .....


Στο σημείο μηδέν έχει φτάσει ο ΧΥΤΑ στον Σκοπό αφού γέμισαν με σκουπίδια και τα δύο νέα κύτταρα που κατασκευάστηκαν και πλέον δεν ...υπάρχει χώρος για την εναπόθεση άλλων απορριμμάτων.
Ωμή περιγραφή της πολύ δύσκολης κατάστασης έκανε χθες ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας, στη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Ξένο, μπορεί η τουριστική σεζόν να πέρασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο.
«Θέλω να εκφράσω κραυγή αγωνίας για τα σκουπίδια. Τα δύο νέα κύτταρα που ανοίξαμε και για τα οποία μπήκαν πρόστιμα, έχουν γεμίσει. Αν δεν λάβουμε μέτρα θα οδηγηθούμε στη συνολική καταστροφή της Ζακύνθου. Όσοι νομίζουν ότι κινδυνολογούμε δεν έχουν παρά να πάνε να δούνε τι συμβαίνει στον Σκοπό» δήλωσε ο κ. Ξένος και συμπλήρωσε ότι δίνεται μάχη με τον χρόνο για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου επισήμανε ότι δεν αποκλείεται ο ΧΥΤΑ όπως είναι να πέσει μέσα στη θάλασσα στον κόλπο του Λαγανά και αυτό όλοι γνωρίζουν ότι θα είναι η απόλυτη καταστροφή για το νησί.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση