GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιο σέξι Γερμανίδα πολιτικός αναλαμβάνει τα ηνία των «Πειρατών» [εικόνες]

Η Μαρίνα Βάισμπαντ, η πιο σέξι Γερμανίδα πολιτικός σύμφωνα με το Playboy θεωρείται η πιθανότερη αντικαταστάτρια του Μπερντ Σλέμερ προέ...


Η Μαρίνα Βάισμπαντ, η πιο σέξι Γερμανίδα πολιτικός σύμφωνα με το Playboy θεωρείται η πιθανότερη αντικαταστάτρια του Μπερντ Σλέμερ προέδρου των Γερμανών «Πειρατών» ο οποίος παραιτήθηκε ύστερα από την εκλογική ήτα που υπέστη το κόμμα του στις εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου. 

Ο Μπερντ Σλέμερ αποχαιρέτησε τους ομοϊδεάτες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα του κόμματος.

Οι εικασίες για τη διάδοχή του πηγαίνουν και έρχονται ωστόσο τα γερμανικά ΜΜΕ επιμένουν ότι αν το κόμμα θέλει να αποκτήσει ξανά αίγλη, τα ηνία των «Πειρατών» θα πρέπει να αναλάβει ξανά η πρώην επικεφαλής η Μαρίνα Βάισμπαντ.

Εκτός από τη γοητεία της, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η επιτυχία των «Πειρατών» στις περιφερειακές εκλογές του 2012 στο Βερολίνο οφείλεται στη νεαρή Εβραία, αφού λίγους μήνες αφότου είχε τεθεί επικεφαλής το κόμμα είχε καταφέρει να εισέλθει στο Κοινοβούλιο του Βερολίνου.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση