GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Στάχτη έγινε το εστιατόριο «Χρυσή Αυγή»

Hταν σήμα κατατεθέν για την περιοχή Μέιπλ Σέιντ του Νιού Τζέρσεϊ και βρισκόταν στο ίδιο σημείο εδώ και 30 χρόνια Το εστιατόριο «Golden...

Hταν σήμα κατατεθέν για την περιοχή Μέιπλ Σέιντ του Νιού Τζέρσεϊ και βρισκόταν στο ίδιο σημείο εδώ και 30 χρόνια

Το εστιατόριο «Golden Dawn», ιδιοκτησίας των οικογενειών Φωτίου και Ρομανός, στην περιοχή Μέιπλ Σέιντ του Νιού Τζέρσεϊ, δεν άνοιξε στις 6 το πρωί της Δευτέρας για όσους ήθελαν να πάρουν τον συνηθισμένο καφέ ή το πρωινό τους, πριν πάνε στη δουλειά. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή, λίγο μετά το κλείσιμο στις 11 το βράδυ, κατέστρεψε το εσωτερικό του κτιρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ncbphiladelphia» για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 60 πυροσβέστες, οι οποίοι χρειάστηκαν 45 λεπτά για να την θέσουν υπό έλεγχο. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.

Το εστιατόριο ήταν σήμα κατατεθέν για την περιοχή και βρισκόταν στο ίδιο σημείο εδώ και 30 χρόνια. Οι ιδιοκτήτες έγραψαν «με βαριά καρδιά» στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook: «Μια φωτιά χτες τη νύχτα μας ανάγκασε να κλείσουμε. Οι λέξεις δεν αρκούν για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη που νοιώθουμε για εσάς και για τα χρόνια που ήσασταν πιστοί μας πελάτες. Μοιραστήκαμε πολλές καλές στιγμές και αναμνήσεις και ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε».

«Προσπαθούσα να σκεφτώ ποιο ήταν το τελευταίο μου γεύμα στο εστιατόριο, γιατί εμείς μεγαλώσαμε εδώ και ήταν μέρος της ζωής μας», δήλωσε η κόρη του ιδιοκτήτη Πόπη Φωτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση