GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλίγο τραγωδία με μετανάστες βορειοανατολικά της Μυτιλήνης

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, για την ύπαρξη σκάφους, χωρίς φανούς ναυσιπλοΐας, με... ικανό αριθμό επιβα...

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, για την ύπαρξη σκάφους, χωρίς φανούς ναυσιπλοΐας, με... ικανό αριθμό επιβαινόντων, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά –βορειοανατολικά της Μυτιλήνης.
Άμεσα στο σημείο μετέβη πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, εντοπίζοντας μηχανοκίνητη πνευστή λέμβο με αρκετούς επιβαίνοντες, εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων. Οι ανωτέρω περισυνελέχθησαν από τούρκικη ακταιωρό που βρισκόταν στην περιοχή, ενώ το πλωτό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, παρέμεινε για τυχόν παροχή συνδρομής.
Στη συνέχεια, εντοπίστηκε από το πλήρωμα του πλωτού περιπολικού ένας άνδρας με σωσίβιο, πλησίον της οριογραμμής και εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, ο οποίος περισυνελέγη και οδηγήθηκε στη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, όπου και συνελήφθη.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση