GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Πέμπτη η κηδεία του Παύλου Φύσσα

Σήμερα Πέμπτη το πρωί, στις 11:00, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 34χρονο Παύλο Φύσσα, που έπεσε νεκρός το βρ...


Σήμερα Πέμπτη το πρωί, στις 11:00, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον 34χρονο Παύλο Φύσσα, που έπεσε νεκρός το βράδυ της Τρίτης, από μαχαιριά χρυσαυγίτη, στο Κερατσίνι. Η κηδεία θα γίνει στο Σχιστό. 

5 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος19 Σεπ 2013, 3:22:00 π.μ.

    Ψυχραιμία όλοι παιδιά ΜΈΧΡΙ να μας σφάξουν όλους .... ψυχραιμία μέχρι να μας στείλουν όλους στα γουναράδικα..

    Και μιας και είπα γουναράδικα ΞΈΡΕΤΕ ποιος το είπε Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΟΤΗΣ που να μάθουν οι νέοι ότι στον Εμφύλιο ήταν ΝΕΚΡΟΣ ,..Όμως κύριε Λαζαρίδη μεγάλε πρώην κομουνιστή το γνωρίζετε καλά σε κάθε επιχείριση Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΟΤΗΣ ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΝΆΖΙ έλεγε στους συναγωνιστές του ,και αν δεν πάει καλά η επιχείριση αν μας πιάσουν θα μας πάνε στο σφαγείο-γουναράδικο- όπως τους Εβραίους στους φούρνους... όμως το κρύβουν δεν το λένε το διαστρέβλουν..

    Ψυχραιμία παιδιά να μας πάρουν και τα σπίτια , να μας φέρουν νέα μέτρα, ψυχραιμία παιδιά κάνετε υπομονή να οργανωθούν ΚΑΛΆ ΟΙ ΝΑΖΊ..

    Όμως θέλω να πω μπράβο στην γενναία γυναικά αστυνομικό ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΊΔΙΟΙ που έκανε το καθήκον της, αυτόν τον αστυνομικό θέλει ο ΛΑΟΣ αυτόν το Δικαστή, αυτόν τον διοικητή οργανισμού ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΔΕΗ-..
    αυτόν το κυβερνήτη αυτόν το υπουργό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος19 Σεπ 2013, 3:31:00 π.μ.

    «Eργάζεται στην εταιρεία ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ», παραδέχεται ο ναζιστής δολοφόνος

    Ομολογεί, έμμεσα και ο ίδιος ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του Παύλου Φύσσα τις πληροφορίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα tvsx, ότι είναι ένας πληρωμένος τραμπούκος της ναζιστικής συμμορίας.

    Αυτό προκύπτει από μια πρώτη ανάγνωση του προφίλ που έχει στο facebook και στο οποίο γράφει ότι «εργάζεται στην εταιρεία ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ».
    Ανάμεσα στις φωτογραφίες που παραθέτει είναι κι αυτή με την χειραψία που έχει με τον Κασιδιάρη όπως και το όπλο που βλέπουμε στην εικόνα της ανάρτησης.

    Επίσης δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εμπλέκουν στην δολοφονική ενέργεια και μια σειρά άλλα στελέχη της ναζιστικής συμμορίας όπως τον αρχηγό της ναζιστικής συμμορίας στην Νίκαια.

    http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/09/e.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος19 Σεπ 2013, 3:36:00 π.μ.

    συνεχίζουν να προκαλούν οι φασίστες από την ιστοσελίδα τους....δετέ εδώ τι γράφουν οι πρόσκοποι ..να εγερθηται πρώτε ΕΕΕΕ...

    Το ξέραμε εδώ και έναν χρόνο, από την πρώτη στιγμή που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή ότι έρχεται προβοκάτσια.

    Εδώ και καιρό έψαχναν ένα θύμα και το ανακάλυψαν σήμερα στο πρόσωπο του άτυχου 34χρονου. Μα καλά γιατί κανένας από τα παπαγαλάκια δεν λέει ότι ο καυγάς έγινε για το ποδόσφαιρο; Δεν περιμένουμε βέβαια να το πουν.

    Τι σχέση μπορεί να έχει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με ένα τραγικό συμβάν;

    Ποια πολιτική αντιδικία είχαν δράστης και θύμα; Όσα ψέμματα και να πείτε δεν μας πείθετε.

    Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον Αγώνα δίπλα στην Χρυσή Αυγή μέχρι να αποτινάξουμε τον ζυγό των διεθνών τοκογλύφων. Προβοκάτσιες και απειλές δεν μας αγγίζουν!

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-19-septembriou-2013#.UjpGK9K9V7Y#ixzz2fIIsDdk2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΘΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση