GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουηδία: Διοργανώνουν πάρτι οργίων αλά «Μάτια ερμητικά κλειστά»!

Θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στο θέατρο «Άρμπις» του Νόρκεπινγκ Τα πάνω – κάτω έχει φέρει στη γειτονιά του Νόρκεπινγκ στην Σουηδ...

Θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στο θέατρο «Άρμπις» του Νόρκεπινγκ

Τα πάνω – κάτω έχει φέρει στη γειτονιά του Νόρκεπινγκ στην Σουηδία το γεγονός ότι κάποιοι αποφάσισαν να διοργανώσουν εκεί το μεγαλύτερο πάρτι οργίων με ανταλλαγή συντρόφων που θα έχει συμβεί ποτέ στη χώρα!

Οι κάτοικοι αντιδρούν και λένε ότι θα κάνουν τα πάντα για να το εμποδίσουν, ενώ υποστηρίζουν ότι η γειτονιά τους δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιου είδους πάρτι.

Το πάρτι οργίων που βασίζεται στην ταινία του 1999 από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου στο θέατρο«Άρμπις» του Νόρκεπινγκ.

Η swinger ομάδα «Λέσχη Αδάμ και Εύα», που διοργανώνει το πάρτι λέει ότι μέχρι τώρα 425 άνθρωποι έχουν πληρώσει 650 κορώνες, περίπου 80 ευρώ το άτομο, για συμμετοχή.

«Ξέρω ότι δεν είναι παράνομο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλο για μια κατοικημένη περιοχή», λέει ένας κάτοικος.

Ο ιδιοκτήτης του θεάτρου «Άρμπις», Ρόμπιν Κάρλσον, λέει από την άλλη: «Αν κάποιος μου πει: “Γεια σας, θέλω να αγοράσω 300 εισιτήρια”, τότε δεν πρόκειται να τον ρωτήσω ποιος θα κοιμηθεί με ποιον. Ζούμε, άλλωστε, στο 2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση