GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής...

Συνάδελφοι, Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την πολιτική της κυβέρνησης που με την ψήφιση του νομοσχέδιου για το νέο λύκειο τη...


Συνάδελφοι,
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την πολιτική της κυβέρνησης που με την ψήφιση του νομοσχέδιου για το νέο λύκειο την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη κάνει την κατάσταση στην παιδεία για την λαϊκή οικογένεια εκρηκτική.
Αυτό το νομοσχέδιο είναι βαθιά αντιδραστικό. Αρκετά παιδιά θα πετιούνται έξω από την εκπαίδευση ακόμη και από το λύκειο, η παραπαιδεία θα ενισχύεται, ο αποκλεισμός των παιδιών της εργατικής τάξης είναι δεδομένος.

Αυτό το νομοσχέδιο είναι σε αντίθεση με την ανάγκη για ενιαίο υποχρεωτικό δωδεκάχρονο σχολείο που θα μορφώνει και μετά θα δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τα παιδιά μας και την επαγγελματική εκπαίδευση μέσα από δημόσιες και δωρεάν επαγγελματικές σχολές.

Απαιτούμε:

• Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, πρόνοια.

• Όχι στο σχολείο της αγοράς και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

• Ένα σχολείο για όλα τα παιδιά που θα τα μορφώνει και δεν θα τα εξοντώνει. Ένα σχολείο που να ικανοποιεί τις μορφωτικές ανάγκες των παιδιών. Μετά το ενιαίο 12χρονο υποχρεωτικό σχολείο όλοι οι μαθητές να έχουν το δικαίωμα πρόσβασης είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε στην τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση.

• Ούτε ένα ευρώ από τις τσέπες των γονιών. Όχι στην υποχρηματοδότηση της παιδείας, της υγείας και των δήμων.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τα σωματεία, όλους τους συνάδελφους στους Δήμους και την Περιφέρεια να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια.

Όλοι μαζί μια φωνή και μια γροθιά, για να μην περάσει η αμορφωσιά, η ημιμάθεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση