GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση με οδηγό λεωφορείου στο κέντρο του Ηρακλείου

Ένταση και κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε, σήμερα νωρίς το απόγευμα, στο κέντρο του Ηρακλείου έξω από το αρχαιολογικό μουσείο....


Ένταση και κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε, σήμερα νωρίς το απόγευμα, στο κέντρο του Ηρακλείου έξω από το αρχαιολογικό μουσείο.
Ένας οδηγός λεωφορείου στην προσπάθεια του να στρίψει από τη λεωφόρο Ικάρου προς την οδό Ξανθουδίδου (προς το πάρκινγκ του μουσείου), συναντήθηκε με μία ουρά τριών – τεσσάρων αυτοκινήτων ερχόμενα από το αντίθετο ρεύμα.
Η στενότητα του δρόμου και τα παρκαρισμένα οχήματα δεν επέτρεψε να περάσουν ταυτόχρονα τα ΙΧ και το λεωφορείο και επειδή κανένας δεν υποχωρούσε δημιουργήθηκε ένταση. Μάλιστα κάποιοι κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα τους αλλά ευτυχώς το επεισόδιο έληξε με απλή λογομαχία και μερικά… γαλλικά.
Εν τω μεταξύ τα δεκαπέντε λεπτά που διήρκησε το επεισόδιο ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρο Ικάρου, στον κυκλικό κόμβο της πλατείας Ελευθερίας και τους γύρω δρόμους.
http://www.creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση