GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορεία στα Τρίκαλα με …μπουκάλια νερού και καφέδες κατά των γραφείων της «Χρυσής Αυγής»

Στο σημείο εκκίνησης τους στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, επέστρεψαν οι διαδηλωτές που λίγο νωρίτερα, πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικού...


Στο σημείο εκκίνησης τους στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, επέστρεψαν οι διαδηλωτές που λίγο νωρίτερα, πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς οδούς των Τρικάλων με αφορμή την δολοφονία 34χρονου στο Κερατσίνι.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr οι περίπου 200 διαδηλωτές από διάφορους Φορείς και Συλλογικότητες της Αριστεράς με πανό και συνθήματα κατά της «Χρυσής Αυγής», των ΜΜΕ και της Αστυνομίας φτάνοντας έξω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», σταμάτησαν για περίπου 15 λεπτά φωνάζοντας συνθήματα, ενώ μερικοί από αυτούς πέταξαν στα γραφεία που ήταν ερμητικά κλειστά, μπουκάλια με νερό και καφέδες.

Όλα αυτά υπό την παρουσία αστυνομικής δύναμης που για παν ενδεχόμενο είχε ενισχυμένες δυνάμεις ακροβολισμένες σε πολλά σημεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση