GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Τρία καταστήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες από βραχυκύκλωμα

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν τα ξημερώματα οι κάτοικοι της Νέας Αρτάκης Τρία καταστήματα κάηκαν ολοσχερώς από ξαφνική πυρκαγιά που ξέ...


Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν τα ξημερώματα οι κάτοικοι της Νέας Αρτάκης
Τρία καταστήματα κάηκαν ολοσχερώς από ξαφνική πυρκαγιά που ξέσπασε από...

βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρολογικά. Κινδύνεψε οικογένεια με δύο μικρά παιδιά

Ήταν στις 4 τα ξημερώματα όταν ακούστηκαν εκρήξεις από τον χώρο των επιχειρήσεων που συστεγάζονται στην περιοχή της Νέας Αρτάκης και μέσα σε λίγα λεπτά τρία καταστήματα είχαν τυλιχτεί στις φλόγες.

Έντρομοι οι κάτοικοι που ξύπνησαν από τον θόρυβο έβλεπαν την μεγάλη φωτιά να πλησιάζει την διπλανή μονοκατοικία, στην οποία διέμενε μία οικογένεια με δύο μικρά παιδιά και χωρίς να το σκεφτούν έτρεξαν να τους ειδοποιήσουν να βγουν έξω, όπως και έγινε.
Με τα παιδιά στην αγκαλιά ( το ένα 7,5 μηνών ) έτρεξαν στον δρόμο ενώ άμεσα έφθασε στο σημείο και η Πυροσβεστική.

Μέχρι αργά το πρωί δύο πεζοφόρα οχήματα έδιναν μάχη για να μην εξαπλωθεί η φωτιά και τελικά κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο, αλλά τα τρία καταστήματα που βλέπουμε στις φώτο καταστράφηκαν ολοσχερώς με τις ζημιές να ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.

Τα αίτια της πυρκαγιάς σύμφωνα με πληροφορίες οφείλονται σε βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρολογικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση