GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χωρίς δικαιολογίες»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Σαχτέρ Καραγκάντι, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League, όπως τόνι...


Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Σαχτέρ Καραγκάντι, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League, όπως τόνισε ο Χουμπ Στέφενς.
Ο Ολλανδός τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, αναφέρθηκε επίσης στο καλό σύνολο των Ουκρανών αλλά και στην «άδεια» Τούμπα. Κλείνοντας, ο Στέφενς σε ερώτηση σχετικά με την τιμωρία του Έργκους Κάτσε, δήλωσε πως θα έπρεπε να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ απάντησε και για την περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το ποιος είναι το φαβορί του ομίλου: «Για εμένα δεν είναι σημαντικό ποιος είναι το φαβορί, για εμένα είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι».
 Για τη δύναμη της Σαχτέρ: «Η Σαχτέρ είναι πολύ καλή ομάδα και σωματικά είναι καλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις την ποιότητα σου στο γήπεδο».
 Για το τι έχει διακρίνει από τη Σαχτέρ: «Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια. Παίζει καλό ποδόσφαιρο με γρήγορες και μακρινές μπαλιές. Κι εμείς πρέπει να παίξουμε απέναντι τους καλό ποδόσφαιρο». Για το αν είναι στόχος μόνο η πρόκριση ή να παίξουν και άλλοι παίκτες: «Πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Καλύτερα είναι να παίζεις παρά να προπονείσαι. Τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να είμαστε καλύτεροι. Θα πρέπει να περιμένουμε τα παιχνίδια για να δούμε αν θα προκριθούμε».
Για την απουσία του κόσμου για τρίτο συνεχόμενο ματς: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Ακόμη και για τη Σαχτέρ δε θα είναι ωραίο. Τουλάχιστον θα είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι το τελευταίο. Σίγουρα, μαθαίνουμε και από άλλα παιχνίδια, όπως αυτά που προηγήθηκαν».

Για το πόσο καιρό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να έχει την καλύτερη δυνατή συνοχή: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο. Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι χωρίς δικαιολογίες».
 Για το θέμα με τον Κάτσε: «Όπως έχω πει ήδη είναι ένας νέος παίκτης και έχει κάνει ένα λάθος. Είναι θέμα της διοίκησης, αλλά πρέπει να μιλήσω και εγώ μαζί του. Μπορούμε να του δώσουμε μια ευκαιρία, αλλά δεν είναι της παρούσης».
 Για τη συμμετοχή του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, όπως και ο Γκαρσία είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος αγαπά τον Γκαρσία, αλλά ο παίκτης πρέπει καθημερινά να μας αποδεικνύει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που παίζουν. Όταν ο Πάμπλο έχει καιρό να παίξει, είχε κάποιους τραυματισμούς και είναι σε αυτήν την ηλικία χρειάζεται σίγουρα περισσότερο χρόνο και πρέπει να το δείχνει ότι μπορεί. Δεν αποφασίζω μόνος μου, είμαστε ένα ολόκληρο τιμ». Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση