GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με λόγια θαυμασμού και συγκίνησης μιλάνε στην Αγγλία για τον Χ. Ξεκουκουλωτάκη - "Περήφανη" η Κρήτη μετά το θάνατο του

«Harry was an outstanding member of our community, he was willing to help in any occasion, it was a bright man – Ο Χάρης ήταν ένα εξαιρ...

«Harry was an outstanding member of our community, he was willing to help in any occasion, it was a bright man – Ο Χάρης ήταν ένα εξαιρετικό μέλος της Κοινότητας μας, ήταν πρόθυμος να... βοηθήσει σε κάθε κατάσταση, ήταν ένας λαμπρός άνθρωπος».

Αυτή ήταν η πρώτη πρόταση του κ. Phil Mills, επικεφαλή στο Γραφείου Τύπου του Πανεπιστημίου του Brighton, σε επικοινωνία που είχαμε νωρίτερα για πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του.

Η εκτίμηση των Βρετανών συνεργατών του στο πρόσωπο του Χάρη, εκφράστηκε και μέσα από το Newsletter του Πανεπιστημίου, πού είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο θέμα του θανάτου του το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «…μπορούσαμε να βασιστούμε σε αυτόν, ήταν πάντα στις συναντήσεις μας και όταν πέθανε καταλάβαμε πόση δουλειά είχε κάνει στον τομέα του...».

Ενώ καταλήγει με την συγκινητική αναφορά ότι «θα μας λείψει η ευγενική και γενναιόδωρη φύση του, ήταν προνόμιο μας που τον γνωρίσαμε».

Ο Χάρης Ξεκουκουλωτάκης φαίνεται να είχε κερδίσει το σεβασμό των Βρετανών μέσα από την δουλειά του, ενώ στην αναζήτηση μας συναντήσαμε αρκετές δημοσιεύσεις του και άρθρα για επιστημονικά θέματα σε διάφορες ιστοσελίδες.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση