GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες περιπτώσεις πλαστών πτυχίων Δημοτικών Αστυνομικών

Στην ανάκληση του διορισμού δύο υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων, οι οποίοι υπηρετούν στη Δημοτική Αστυνομία, προχώρησε σήμερα ο δήμαρχο...


Στην ανάκληση του διορισμού δύο υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων, οι οποίοι υπηρετούν στη Δημοτική Αστυνομία, προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, τηρώντας απαρέγκλιτα, όλα όσα είχε ...

δεσμευτεί, για ελέγχους στα τυπικά προσόντα όλων των εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων.

Πιο συγκεκριμένα, ανακαλείται ο διορισμός Δημοτικού Αστυνομικού, ο οποίος διορίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2010. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος φέρεται, κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού του 2009, να έχει προσκομίσει πλαστογραφημένο τίτλο σπουδών της αγγλικής γλώσσας.

Επίσης, Δημοτικός Αστυνομικός, του κλάδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Αστυνομίας, που διορίστηκε το 2005, φέρεται να πλαστογράφησε το απολυτήριο λυκείου.

Και για τους δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ θα γίνει καταλογισμός των αχρεωστήτως καταβληθέντων μισθών.

Και άλλη μία περίπτωση "επίορκου" δημοτικού υπαλλήλου

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για υπάλληλο του κλάδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Οδηγών, ο οποίος αποδείχτηκε ότι χρησιμοποίησε πλαστό απολυτήριο Λυκείου, κατά την μετάταξή του το 1995 από τον κλάδο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Εργατών Καθαριότητας. Το πόρισμά της αναμένεται εντός τριών ημερών.

Και για αυτή τη περίπτωση κατατίθεται μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα, ενώ προχωρά σε πρώτη φάση και ο καταλογισμός της μισθολογικής διαφοράς που λάμβανε, κάνοντας χρήση του πλαστού τίτλου σπουδών.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 29 Αυγούστου, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ανακάλεσε το διορισμό ενός ακόμη Δημοτικού Αστυνομικού, ο οποίος προσελήφθη το 2004, και μετά από έλεγχο του Σώματος Ελεγκτών - Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, προέκυψε ότι, είχε προσκομίσει πλαστό Πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών.

Οι έλεγχοι, μετά από εντολή του κ. Γιώργου Καμίνη, έχουν επεκταθεί σε όλους τους εργαζόμενους του δήμου Αθηναίων.

epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση