GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του δολοφονημένου Π. Φύσσα

«Πληρωμένος φονιάς ήταν και τον στείλανε», είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα για τον 45χρονο οπαδό της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά, ο...


«Πληρωμένος φονιάς ήταν και τον στείλανε», είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα για τον 45χρονο οπαδό της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον γιο της.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έχει τραβήξει βίντεο με τη σκηνή της βίας και το πήγε στην αστυνομία.

Περιγράφοντας το περιστατικό η μητέρα του 34χρονου, ανέφερε ότι ενώ ο γιος της και η παρέα του έβλεπαν μπάλα, κάποιος θαμώνας της καφετέριας, που δεν ήταν μέλος της παρέας, είπε κάτι για κάποιον.

Στη συνέχεια η παρέα του Παύλου έφυγε από την καφετέρια και ο 34χρονος τους είπε να σκορπίσουν στα στενά, ώστε να καθυστερήσει όσους είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω.

Όπως είπε η μητέρα, η κοπέλα του θύματος δεν έφυγε και έτρεξε στους αστυνομικούς που ήταν εκεί. Ανέφερε μάλιστα συγκεκριμένα ότι ήταν έξι μηχανές με 12 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Τους εκλιπαρούσε φωνάζοντας, πηγαίνετε, θα γίνει κακό. Και της απάντησαν ''θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια'';», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο γιος της αντιμετώπισε τρία άτομα, αλλά ήρθε ο δράστης ανάποδα με το αυτοκίνητο και τον μαχαίρωσε.

Καταλήγοντας η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. «Φωνάζω από χθες μη μου βάζετε ταμπέλες στο παιδί μου. Ελεύθερο μυαλό ήταν και τίποτε άλλο. Και αν θέλετε να μάθετε ακριβώς ποιος ήταν, ακούστε τα τραγούδια του. Δεν υπήρξε με κανέναν προηγούμενο. Άγνωστοι ήταν», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση