GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα: Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια για τη Συρία

Την ανάγκη να προχωρήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε στρατιωτικό χτύπημα κατά της Συρίας, επεσήμανε σε διάγγελμά του... σήμερα Σάββατο ο...

Την ανάγκη να προχωρήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε στρατιωτικό χτύπημα κατά της Συρίας, επεσήμανε σε διάγγελμά του...
σήμερα Σάββατο ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

“Το να μην κάνουμε τίποτα δεν αποτελεί επιλογή. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια για τη Συρία. Όχι όταν έχουμε μπροστά μας τέτοιες εικόνες. Γι’ αυτό ζήτησα από όλα τα μέλη του Κογκρέσου, και από τα δυο κόμματα, να συμφωνήσουν και να στείλουμε στην ανθρωπότητα ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το είδος του κόσμου στον οποίο θέλουμε να ζήσουμε, και να αφήσουμε στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.

Θέλουμε να τιμωρήσουμε το καθεστώς του Προέδρου Άσαντ για μια επίθεση κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που την ίδια στιγμή συνιστά ευθεία απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας.

Με την ιδιότητα του Αρχιστρατήγου, ανακοίνωσα ότι θα εξαπολύσουμε στρατιωτικό χτύπημα κατά της Συρίας. Ζήτησα ωστόσο τη σύμφωνη γνώμη του Κογκρέσου, επειδή η χώρα μας θα είναι πιο δυνατή αν δρα ενωμένη. Και τα αποτελέσματά μας θα είναι καλύτερα”, δήλωσε μεταξύ άλλων στο εβδομαδιαίο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό ο Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γερουσία αναμένεται να ψηφίσει την επόμενη εβδομάδα, υπέρ της στρατιωτικής δράσης κατά της Συρίας, ενώ η Βουλή των Αντιπροσώπων θα κληθεί να ψηφίσει μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, μόνο που εκεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι αβέβαιο.
http://ysterografa.gr/

2 σχόλια

  1. Εκτός από το Νόμπελ της ειρήνης που δόθηκε στον Μπαράκ Ομπάμα, τώρα θα πρέπει να του δοθεί και το Νόμπελ της Δημοκρατίας, αφού θα γράψει στα παλιά του τα παπούτσια και την ενδεχόμενη απόρριψη του Κονγκρέσσου και θα επιτεθεί.
    Μέγιστος δημοκράτης...
    Ξεπέρασε και τον Μπους τον νεότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ;
    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
    ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΟΥ QUANTUM FUND ,OI ROTHSCHILD
    OI ΛΟΡΔΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση