GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηφορίζει για Αθήνα ο Μπακογιάννης;

Όλο και εντονότερες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για κάθοδο του δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη στις επε...

Όλο και εντονότερες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για κάθοδο του δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη στις επερχόμενες...
αυτοδιοικητικές εκλογές για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του δήμου Αθηναίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το όνομα του δημάρχου Καρπενησίου, έχει πέσει στο τραπέζι του Μαξίμου και κυριολεκτικά έχει ενθουσιάσει, ως ιδέα, τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά μιας και είναι ένας νέος άνθρωπός και συμπαθής,πετυχημένος ως δήμαρχος αλλά και έμπειρος στην πολιτική με γνώση στα θέματα της Αυτοδιοίκησης.
Ως ατού για την υποψηφιότητα του στην Συγγρού τονίζουν την αποστασιοποίησή του από την οικογένεια Μητσοτάκη,φέρει το βαρύ όνομα του αείμνηστου Πάυλου Μπακογιάννη που μπορεί να συσπειρώσει και προς τα αριστερά αλλά και να ενώσει και την ευρύτερη παράταξη της κεντροδεξιάς.
Μάλιστα σε δημοσκοπήσεις που ήδη έχουν βγεί απο κάποιες ηλεκτρονικές εφημερίδες το φέρνουν στις τρείς πρώτες θέσεις στην προτίμηση των κατοίκων της Αθήνας.
Φυσικά ο ίδιος ο Μπακογιάννης διαψεύδει τέτοιες φήμες και όπως έχει δηλώσει επανελλημένα θα είναι και πάλι υποψήφιος στο Καρπενήσι.

Οι φήμες οργιάζουν μετά και την συνάντηση του με τον Μιχελάκη στο εσωτερικών.
Έχουμε χρόνο μέχρι τις εκλογές να δούμε τις κινήσεις του δημάρχου Καρπενησίου αφού τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο σε ένα ρευστο πολιτικό σκηνικό.
Πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά

prassia-eyrytanias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση