GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη γιατρού για «φακελάκι»

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης γιατρός επειδή έλαβε «φακελ...


Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης γιατρός επειδή έλαβε «φακελάκι» 400 ευρώ.
Πρόκειται για έναν ορθοπεδικό, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο στο Κιλκίς, έπειτα από σχετική καταγγελία στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 50χρονος, διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς, αφού χειρούργησε επιτυχώς στο πόδι μία 85χρονη, έλαβε από τον 33χρονο γιο της μία φιάλη ουίσκι ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Όταν, όμως, ο 33χρονος ζήτησε από τον γιατρό να μεσολαβήσει για να μεταφερθεί η ηλικιωμένη μητέρα του σε κέντρο αποκατάστασης, εκείνος ζήτησε 400 ευρώ.

Ακολούθησε καταγγελία στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., που συνέλαβαν τον γιατρό, την ώρα που έπαιρνε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση