GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο αίμα ψάχνουν στην Φθιώτιδα για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές...

Από τον  Κωστα Λιβεριό.  Εδώ και πολύ καιρό έχουν ξεκινήσει οι προεκλογικές ζυμώσεις στην Φθιώτιδα και ιδιαίτερα στους μεγάλους Δήμους ...

Από τον Κωστα Λιβεριό. 

Εδώ και πολύ καιρό έχουν ξεκινήσει οι προεκλογικές ζυμώσεις στην Φθιώτιδα και ιδιαίτερα στους μεγάλους Δήμους της περιοχής οπού το πολιτικό διακύβευμα είναι μεγάλο. Οι μελλοντικοί υποψήφιοι και επικεφαλείς των συνδυασμών έχουν ριχτεί από τώρα στην μάχη της επιλογής των κατάλληλων προσώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια τους, με τις παρασκηνιακές συζητήσεις και διαβουλεύσεις να δίνουν και να παίρνουν. Οι ίδιοι αντιλαμβανόμενοι την κόπωση που έχουν επιφέρει στο εκλογικό σώμα τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα και ο τρόπος άσκησης των καθηκόντων τους, επιθυμούν να αλλάξουν το τοπίο στην αυτοδιοίκηση στρέφοντας το βλέμμα σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα, τα οποία εκπροσωπούν και απευθύνονται σε πολλούς χώρους και που έχουν τα εχέγγυα για επιτυχή διαχείριση θέσεων ευθύνης.
Η ονοματολογία έχει αρχίσει και ορισμένα από τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο προσκήνιο της τοπικής δημόσιας ζωής είναι οι:
Θανάσης Ζεκεντές.
Ο πρώην αντιδήμαρχος Αταλάντης είναι ένα από τα ισχυρά χαρτιά του κατά τα άλλα παραπαίοντος ΠΑΣΟΚ στην Στερεά Ελλάδα. Οι τοποθετήσεις επί των οικονομικών θεμάτων έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμη και μεγάλων καναλιών της Αθήνας, των οποίων είναι συχνός καλεσμένος. Το όνομα του είναι μεταξύ εκείνων που ακούγονται για την στελέχωση του επόμενου ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας.
Θαλής Σφήκας
Ο Θαλής Σφήκας ως άριστος γνώστης της λειτουργίας των κοινωνικών δομών, έχει συνδέσει το όνομα του με το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Είναι νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας, με ευρεία μάλιστα πλειοψηφία. Ο ίδιος ως θιασώτης μίας νέας μορφής υγιούς συνδικαλισμού, συνέβαλε σημαντικά στην συνέχιση του προγράμματος.




Θοδωρής Δημόπουλος
Ο φέρελπις Κοινωνικός Λειτουργός αποτελεί ένα ακόμη όνομα που παίζει δυνατά για την συμμετοχή σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Η παρεμβατική αρθρογραφία του σε πλήθος τοπικών ΜΜΕ και επιστημονικών portals και η παρουσία του στο πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας της δημοφιλούς τοπικής ομάδας πόλο Νηρέας Λαμίας δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αφήσουν αδιάφορους τους μελλοντικούς υποψηφίους ως επικεφαλείς των συνδυασμών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λαμίας – Άμφισσας – Καρπενησίου, συνδέοντας έτσι το όνομα του με τον ευρύτερο χώρο της υγείας στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας. Στο παρελθόν γύρω από το πρόσωπο του διακινήθηκε έντονη φημολογία, ότι είχε «παρασκηνιακό» ρόλο στην εκλογή νυν Βουλευτή και νυν Περιφερειακού Συμβούλου της περιοχής.

Αποστόλης Γκούβας
Ο πρώην υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Φθιώτιδας με τον συνδυασμό του Κλέαρχου Περγαντά είναι το πιο hot όνομα στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Φθιώτιδας που προέρχεται από τις τάξεις της νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Ο μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της «Φθιωτικής Αναπτυξιακής», με καταγωγή από τον Δομοκό και ισχυρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή, αποτελεί την ιδανική επιλογή για το συγκυβερνούν κόμμα είτε για τον Δήμο Δομοκού, είτε για την Περιφέρεια Στερεάς.

Νάντια Γώγουλου

Η νεαρή δικηγόρος αποτέλεσε επιλογή του Δημάρχου Λαμιέων Γ. Κοτρωνιά στο ψηφοδέλτιο της προηγούμενης εκλογικής μάχης. Η ίδια είχε προνομιακή προβολή από πολλά Μέσα Ενημέρωσης, λόγω και της επαγγελματικής δραστηριότητας της και κυρίως εξαιτίας των φυσικών προσόντων της. Ομολογουμένως αυτός ο ελκυστικός συνδυασμός δεν δίνει περιθώρια για περαιτέρω «αντίσταση». Ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κεφαλαιοποιήσει εκλογικά την υπερπροβολή της, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί. Σήμερα αξιοποιώντας την δυναμική των συνεχών τηλεοπτικών εμφανίσεων στο πλευρό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου βάζει πλώρη ξανά για την διεκδίκηση μίας θέσης σε κάποιο από τα ψηφοδέλτια που αφορούν τον Δήμο Λαμίας.


Στέλιος Κανέλλος
Ο νεαρός δικηγόρος είναι ίσως ότι πιο αξιόλογο διαθέτει η ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδας και είναι βέβαιο ότι η Νέα Δημοκρατία, μετά και την προηγούμενη εκλογή του ως Γραμματέα της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας θα επενδύσει πολιτικά επάνω του. Η ανάδειξη του Α. Παπαμιμίκου ως Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας του δίνει σαφές προβάδισμα έναντι άλλων είτε για τον πρώτο, είτε για τον δεύτερο βαθμό της Αυτοδιοίκησης «λειαίνοντας» το έδαφος για μελλοντικές επιδιώξεις.



Ασημίνα Παπακωνσταντίνου
Η προηγούμενη εκλογή της νεαρής Ασημίνας Παπακωνσταντίνου στην θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών αποτέλεσε την κίνηση «ματ» του Δημάρχου Νίκου Λιόλιου για ανανέωση. Η ίδια προερχόμενη από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί μία ακόμη γυναικεία προσωπικότητα από την επαρχία Λοκρίδας που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση