GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοροδιαφυγή και υγεία στα νησιά..

Κατα τους θερινους μηνες τα MME οργιασαν για την φοροδιαφυγη στην Αμοργο. Οι καλα ενημερωμενοι δημοσιογραφοι μιλησαν το 100% του συνολο...

Κατα τους θερινους μηνες τα MME οργιασαν για την φοροδιαφυγη στην Αμοργο. Οι καλα ενημερωμενοι δημοσιογραφοι μιλησαν το 100% του συνολου των επιχειρησεων οτι δεν... προσκομιζει απόδειξη. Χωρις βεβαια κανενας να αμφισβητησει αυτο το πληρως ενημερωμενο ρεπορταζ. Καλό ειναι λοιπον να ακουσουμε και μια δευτερη γνωμη.

Πρωτον το 100% βγαινει απο τον ελεγχο που εκανε ο ΣΔΟΕ ο οποιος πηγε σε μολις 5 επιχειρησεις και στις οποιες μολις 2 επεβαλε προστιμο, αρα προφανως δεν μιλαμε για 5 στα 5, αλλα και προφανως το δειγμα ειναι απειροελαχιστο για ενα νησι στο οποιο κατα τους θερινους μηνες λειτουργουν δεκαδες επιχειρησεις!!

Δευτερον,πως ειναι δυνατον να διωκουν και να συκοφαντουν επιχειρηματιες οι οποιοι παλευουν να επιβιωσουν πανω σε μια πετρα εχοντας σεζον μολις 20 μερες... με μειωμενες τιμες και διπλασια εξοδα...οι οποιοι αξιζει να σημειωθει κατα συντριπτική πλειοψηφια κοβουν αποδειξεις.Ας ερθει κανειςκαι το χειμωνα να δει σε τι κατασταση προσπαθει ο καθενας να επιβιωσει με την οικογενεια του και να δωσει πνοη σε ενα παρατημενο ελληνικο βραχο στη μεση του πουθενα.

Αλλα επειδη ειναι πολυ αυτοι που οταν τους συμφερει υποστηριζουν μεχρι και την τελευταια γραμμη του νομου, για ποιο λογο να πληρωνει καποιος Αμοργιανος (και καθε κατοικος μικρου νησιου) εφορια οταν το κρατος δεν του προσφερει το βασικο αγαθο που ειναι η υγεια.Μαλιστα χωρις καν αγροτικο γιατρο παραμενει το καλοκαιρι ενα ολοκληρο νησι, αφηνοντας την υγεια ολων των κατοικων σε ενα γιατρο, ο οποιος εκ των πραγματων δεν μπορει να καλυψει ενα ολοκληρο νησι.

Αυτο λοιπον που απασχολει το κρατος και τα ΜΜΕ ειναι αν αποδιδεται στο κρατος το ΦΠΑ και ο κοσμος ας πεθαινει...

Πριν λοιπον καταδικασουμε, ας κοιταξουμε αν λεμε αληθεια και τι ακριβως προσφερει το κρατος στους δεκαδες ΄΄παρανομους΄΄ που δινει ζωη σ ενα κομματι βραχο.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση