GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "δράμα" που συγκλονίζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Ένα δράμα περνάει το διάστημα αυτό η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham). Eν όψει της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, η Βικτόρια αναγκ...


Ένα δράμα περνάει το διάστημα αυτό η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham). Eν όψει της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, η Βικτόρια αναγκάστηκε να επιλέξει να μείνει μακρυά από...

την οικογένειά της και να ρίξει το βάρος στην καριέρα της.

Ως γνωστόν από τον περσινό Γενάρη η οικογένεια Μπέκαμ μετακόμισε σύσσωμη στο Λονδίνο, παρ' ότι η Βικτόρια έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θεωρεί το Λος Άντζελες σπίτι της.

Πάρα ταύτα, το διάστημα αυτό, η Μπέκαμ ετοιμάζει πυρετωδώς τη συλλογή που θα παρουσιάσει στη Νέα Υόρκη μέσα στο Σεπτέμβριο και όπως αναφέρει το πρακτορείο Cover, η Μπέκαμ νιώθει μεγάλες τύψεις που περνάει χρόνο μακρυά από τα παιδιά και τον άντρα της.

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό Closer, η Μπέκαμ είναι σε μαύρα χάλια επειδή ήθελε να είναι κοντά στα παιδιά τις πρώτες ημέρες τους στο σχολείο αλλά ξέρει ότι είναι αδύνατο να ταξιδέψει πέρα δώθε από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο.

Ανήσυχος με την κατάσταση που βιώνει είναι και ο Ντέιβιντ ο οποίος φοβάται πως η εργασιομανία της Βικτόρια θα την εξοντώσει.

Η ίδια η Μπέκαμ νιώθει συγκινημένη που ο σύζυγός της την νοιάζεται τόσο αλλά έσπευσε να του εξηγήσει πως το στρες που βιώνει αυτές τις ημέρες είναι τεράστιο.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως η Βικτόρια υποσχέθηκε στον Ντέιβιντ πως μόλις ολοκληρωθεί η Εβδομάδα Μόδας, θα περάσει το χρόνο της μόνο μαζί του και με τα παιδιά τους.

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση