GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο φασισμός ξεσκεπάστηκε, δεν χτυπά το «τι είσαι» αλλά το «τι κάνεις».

Σήμερα το κατάλαβες, η Χρυσή Αυγή ξεσκεπάστηκε και αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο. Άρχισε τις εν ψυχρώ δολοφονίες (οι νεκροί μετανάσ...

Σήμερα το κατάλαβες, η Χρυσή Αυγή ξεσκεπάστηκε και αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο. Άρχισε τις εν ψυχρώ δολοφονίες (οι νεκροί μετανάστες από τα χέρια τους, δεν μετράνε γι” αυτούς). Δεν είναι σύμπτωση και δεν είναι ανεξάρτητο από το τι διδάσκει η Χρυσή Αυγή στους οπαδούς της και στα μέλη της. Αυτό πιστεύουν και αυτό διδάσκουν. Το μίσος μέχρι θανάτου. Και αυτό έχει μόνο μια συνέπεια, να δημιουργήσει δολοφόνους που θέλουν να δολοφονήσουν κάθε άλλη άποψη και μαζί και κάθε ελευθερία και ανθρώπινο δικαίωμα.
Πέρασαν από το στάδιο «τρόφιμα μόνο για Έλληνες» & «Ελληνικό αίμα για Έλληνες«, στο «συσσίτια από δολοφόνους«.
Η ίδια η Χρυσή Αυγή εμφανίζει τον εαυτό της ως θύμα. Είναι η συνηθισμένη τακτική της. Μόνο που τώρα δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό της και ούτε μπορούν πλέον να μας ξεγελάσουν όσοι την υποστηρίζουν.
Η Χρυσή Αυγή σκότωσε χθες έναν νέο τριαντατεσσάρων ετών γιατί ήταν αριστερός. Δεν το έκανε ένας. Το έκαναν ΟΛΟΙ οι Χρυσαυγίτες και η απάνθρωπη ιδεοληψία τους. Η πολιτική δολοφονία είναι το μόνο έγκλημα που έχει δράστες όλους όσους πιστεύουν στην «ιδεολογία» που την προκαλεί. Εκτός όμως από το πραγματικό έγκλημα υπάρχει και η δολοφονία της ελευθερίας του λόγου, της έκφρασης και της άποψης. Αυτά θέλουν να σκοτώσουν, είναι εμπόδια στην απολυταρχία που επιθυμούν.
Αν υπάρχει σοβαρότητα και λογική, αύριο η Χρυσή Αυγή θα είναι πάλι στο 0,3%. Όμως είμαστε Ελλάδα και στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρότητα. Δεν υπάρχει λογική και δυστυχώς, ούτε και μνήμη.
Η μία ψήφος κάθε 4 χρόνια που μας έχει απομείνει, χρησιμοποιήθηκε από αρκετούς με σκοπό να τιμωρήσουν τους πολιτικούς. Μια ψήφος «αγανάκτησης». Έτσι νόμισαν, αναπολώντας τα χρόνια της Χούντας. Με κοινωφελή έργα, δρόμους, γέφυρες κτλ. Ο φασισμός τέτοιο πρόσωπο παρουσιάζει για να δελεάσει. Αυτό που περιμένει τους ανιστόρητους είναι αυτό ακριβώς που συνέβη στην γονατισμένη οικονομικά Γερμανία που κατέκτησε πρώτη ο Χίτλερ. Πρέπει να το πάθουμε και εμείς για να μάθουμε; Δεν έχουμε υποφέρει αρκετα; Πόσα μαχαιρώματα ακόμη θα χρειαστούν για να ξυπνήσουν οι ανώριμοι κοιμισμένοι απο τα ΜΜΕ «πολίτες»; Η καταστροφή του τόπου και τα αίματα είναι και στα χέρια σας.
Πώς νιώθεις Έλληνα ψηφοφόρε που θα παίρνεις τηλέφωνο για να δεις αν το παιδί σου είναι ζωντανό στην έξοδό του;
Τι θα κάνεις τώρα που το άλλοθι του «κακού αλλοδαπού» τελείωσε;
Τι θα κάνεις τώρα που ο στόχος τους έγινες εσύ;
Τι θα κάνεις τώρα που η «τιμωρία» των διεφθαρμένων πολιτικών απέτυχε;
Εσύ έθρεψες και ψήφισες αυτό το φαινόμενο. Στο χέρι σου είναι να το ξαναστείλεις στην λήθη του πολιτικού πολιτισμού.
Η εξόφληση του λογαριασμού έφτασε και πληρώθηκε ξανά με αθώο αίμα συναθρώπου σου. Αν τους αφήσεις, ίσως να είσαι ο επόμενος.
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση