GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτος ο Κασιδιάρης (πριν από τη δολοφονία στο Κερατσίνι) για τον δήμο Αθηναίων...

Τρέχουν ήδη μετρήσεις για τις εκλογές στο Δήμο Αθηναίων τον προσεχή Μάιο, προκειμένου να αποτυπωθεί ο αντίκτυπος της πολιτικής δολοφονίας...

Τρέχουν ήδη μετρήσεις για τις εκλογές στο Δήμο Αθηναίων τον προσεχή Μάιο, προκειμένου να αποτυπωθεί ο αντίκτυπος της πολιτικής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από Χρυσαυγίτη.
Η σπουδή με την οποία ξεκίνησε ένας νέος γύρος δημοσκοπήσεων ειδικά για το Δήμο Αθηναίων δεν προκαλεί εντύπωση δεδομένου ότι πρόκειται για τη μητέρα των αυτοδιοικητικών μαχών και εκείνη που θα παράξει οπωσδήποτε ισχυρό πολιτικό συμπέρασμα. Είναι αυτός ο λόγος, άλλωστε, για τον οποίο έχουν γίνει ήδη αρκετές μετρήσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η δυναμική συγκεκριμένων προσώπων που θεωρούνται ως πιθανοί υποψήφιοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr η τελευταία μεγάλη δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν το φόνο του Παύλου Φύσσα από το Χρυσαυγίτη έδειχνε μια σοκαριστική εικόνα λόγω της έκρηξης της «Χρυσής Αυγής» στον πρώτο γύρο: Ηλίας Κασιδιάρης (20-22%), Νίκος Δένδιας (17-19%), Σοφία Σακοράφα (13-15%), Νικήτας Κακλαμάνης (9-11%), Γιώργος Καμίνης (5-7%).
Η δημοσκόπηση αυτή τρόμαξε τα κομματικά επιτελεία του «συνταγματικού τόξου» αφού καταδείκνυε μία ανεξέλεγκτη δυναμική για το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, που -παρόλο που δεν θα επικρατούσε στο δεύτερο γύρο- θα ισχυροποιούνταν πάρα πολύ αν το δημοσκοπικό αποτέλεσμα αποτυπωνόταν και στην κάλπη.
Οι τελευταίες δραματικές και καταιγιστικές εξελίξεις προφανώς δημιουργούν νέο πολιτικό τοπίο το οποίο θα ανιχνευθεί από μηδενική βάση με τις μετρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων αποτέλεσε το 2010 το εφαλτήριο αφενός της δημοκρατικής νομιμοποίησης (η Χρυσή Αυγή με υποψήφιο δήμαρχο τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο είχε λάβει για πρώτη φορά10.222 ψήφους και 5,29%, ενώ σε ορισμένες υποβαθμισμένες περιοχές όπως ο Αγ. Παντελεήμονας τα ποσοστά της άγγιξαν και το 20%) και αφετέρου της εκτόξευσής της στις εθνικές εκλογές του 2012 στις οποίες με 6,92% εξέλεξε 18 βουλευτές.
Πηγή: aftodioikisi.gr

4 σχόλια

  1. Δυστυχώς, η κυβέρνηση επικοινωνιακά στρέφει ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης προς τη Χ.Α, ηρωοποιώντας την ως διωκόμενη. Ταυτόχρονα δημιουργεί υπόγεια σιωπηλά ρεύματα ψηφοφόρων προς την Χ.Α. Χώρια που δημιουργεί τεράστιο ζήτημα στα σώματα ασφαλείας, αφού όλοι θα είναι εν δυνάμει ύποπτοι, αλλά και στρέφει ένα μέρος της κοινής γνώμης εναντίον τους χωρίς αποδείξεις. Αυτό αποτελεί μεγάλη γκάφα επικοινωνιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η..... μεγάλη αθλήτρια μιλούσε για μικροτσουτσουνισμό......Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά???????? Ξέρει κάτι ή το λέει από ζήλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @6:49
    Γιατί δεν πας στον Κασιδιάρη να τον ρωτήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος ασχολείται με τον πολιτικόν αυτόν....αντρα...χαχαχαχαχαχα

    Η αποψή σας κύριε είναι πιθηκοειδής!!!!!!!!!! Εγώ σοβαρολογώ περί μικροτσουτσουνισμού, αποτέλεσε έρευνα εις τας στρατιωτικάς γραμμάς.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση