GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση εν όψει...

Μια νέα πανελλαδική δημοσκόπηση πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Με βάση τα ευρήματα που υπήρχ...

Μια νέα πανελλαδική δημοσκόπηση πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Με βάση τα ευρήματα που υπήρχαν τουλάχιστον μέχρι προχθές από τις απαντήσεις των ερωτηθέντων οι «γαλάζιοι» έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Μένει να φανεί πώς θα επηρεάσουν την τελική εικόνα και οι χθεσινές δραματικές εξελίξεις με τη δολοφονία του 34χρονου.
Off the record

9 σχόλια

  1. Ο άμισθος σύμβουλος Πλεύρης, έγινε χθες έμμισθος αντιπρόεδρος του ΕΟΦ με 3185€ μισθό!

    Στα ψιλά πέρασε σήμερα ο διορισμός του Θανάση Πλεύρη στη θέση του αντιπροέδρου του ΕΟΦ από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

    Να θυμηθούμε ότι πριν λίγο καιρό, ο Υπουργό Υγείας μας διαβεβαίωνε ότι ο Πλεύρης, πήγε εθελοντικά στο Υπουργείο Υγείας, άμισθος, ω σύμβουλος του Υπουργού, αλλά και εκεί ο "Τζάμπας" μάλλον πέθανε! Ίσως, μετά την κατάσχεση των λιρών του πατέρα του, ο Πλεύρης απέκτησε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

    Έτσι, ο κολλητός του Πλεύρη, υπουργός του έδωσε τη θέση του Αντιπροέδρου του ΕΟΦ, η οποία είναι προφανώς έμμισθη θέση. Και αν διαβάσατε , ο μισθός είναι στα 3.185 €.

    Και αν διαμαρτυρηθεί κάποιος για πρόσληψη ημετέρων, απλά σύμπτωση είναι...ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ του 1,8%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θεωρία των δύο άκρων είναι τουλάχιστον ατυχής, παραπλανά, διαιρεί, διχάζει, αθωώνει εξισώνοντας τους φασίστες της εγκληματικής Χ.Α με την Αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας και γενικά επιχειρεί να αποπροσανατολίσει και να θολώσει το πολιτικό τοπίο.

    Άρα, καλό είναι τώρα που χρεοκόπησε και τελειωτικά στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη, να εγκαταληφθεί, ως αποτέλεσμα ώριμης και ψύχραιμης επανεξέτασης της χαρασσόμενης στρατηγικής.

    Η ρητορεία περί ‘’Συνταγματικού τόξου’’, καταλήγει να αφορά τελικά μόνο τη Ν.Δ και το Πασόκ; περιγράφοντας όλους τους άλλους λίγο πολύ ως ακροβατούντες μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας.

    Συνεπώς, άχρηστη μας είναι και αυτή, μιας και καταλήγει μία υποκριτική στημένη παρτίδα για δύο.

    Γιατί αν αναλογιστούμε τις αντισυνταγματικές παρεκκλίσεις των δύο μεγάλων κομμάτων (νόμος περί ευθύνης υπουργών, παράκαμψη του κοινοβουλίου μέσω συνεχών πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, παράλειψη της εφαρμογής του νόμου όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ, αθώωση ΓΑΠ, κ.λπ. κ.λπ.), τότε μάλλον όλοι εκτός τόξου βρίσκονται, άλλοι εξ αιτίας της ζωώδους φυσικής βίας που ασκούν επιδεικνύοντας ασέβεια στην ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια και άλλοι εξ αιτίας της κοστουμαρισμένης νομιμοφανούς βίας που επιβάλλουν ενάντια στον Ελληνικό λαό, μέσω μνημονίων, κατάργησης εργατικών δικαιωμάτων, μιζέριας, ανεργίας και συστηματικής προεκλογικής παραπλάνησης, που υφαρπάζει τις ψήφους του.

    Όσον αφορά το απεχθές φονικό των δεξιοφασιστών, εκκρεμούν τα εξής σημαντικά ερωτήματα :

    α)Ποιοι είναι οι άλλοι 30 της τρομοκρατικής Χρυσαυγίτικης παρακρατικής οργάνωσης;

    β) Η ομάδα Δίας γιατί έμεινε απλός παρατηρητής όταν οι βάρβαροι συμμορίτες περνούσαν από μπροστά της με άγριες διαθέσεις; Μήπως πρέπει να διεξαχθούν ανακρίσεις; (σε συνάρτηση με τα χθεσινά βίντεος της Νίκαιας που σήμερα όλοι είδαμε και όπου οι παρακρατικοί ρίχνουν πέτρες στο πλήθος παρέα με τα ΜΑΤ)

    γ) Ποιοι είναι οι χρηματοδότες της Χ.Α;

    δ) Γιατί έπρεπε να γίνει φόνος και να μας εκβιάσουν οι πάντα πρόθυμοι αλλοδαποί με διεθνή διασυρμό για να αποφασίσουμε να διαλύσουμε την τρομοκρατική οργάνωση-συμμορία των εγκληματιών Χρυσαυγιτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου για την «σοβαρή Χρυσή Αυγή», κάτι που Λυριτζής και Οικονόμου παρουσίασαν αρχικά την είδηση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ως διαφορά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, κάτι ο Ευαγγελάτος που ζει ακόμα στη δεκαετία του ’90 και νομίζει πως όλοι οι Έλληνες είναι ουραγκοτάγκοι, κάτι οι ατελείωτες αρλούμπες του Άρη Πορτοσάλτε -αχ καημένε Άρη-, βλέπω τον ΣΚΑΪ να μιμείται τη Βιοχάλκο και να μεταφέρει την έδρα του στο εξωτερικό.

    Απλά, να θυμίσω πως η τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξεκίνησε για να γίνει το ελληνικό BBC. Οπότε, να πάει την έδρα του στο Λονδίνο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρεθεί κοντά στο BBC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ μεταφέρει την έδρα του στη Βουλγαρία!

    Μετά τη Βιοχάλκο, μια ακόμα γνωστή ελληνική επιχείρηση μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό. Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μεταφέρει τα γραφεία του στην Βουλγαρία, γιατί στην Ελλάδα το κυνηγάνε για τα νοίκια και κινδυνεύει με κατασχέσεις.
    Τα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Σόφια της Βουλγαρίας είναι σε ημιυπόγειο χώρο και το ενοίκιο είναι 40 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσή Αυγή: Με ‘’Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών’’

    Το βαθύ ελληνικό κράτος χρησιμοποίησε τη νεο-ναζιστική συμμορία.

    Ταυτόχρονα έχτισε τις προϋποθέσεις της παγίδευσής της. Ακολουθώντας τα ίχνη των τηλεφωνικών συνομιλιών, τα οποία η ΕΥΠ σίγουρα διαθέτει, μπορεί να αποδείξει οποιαδήποτε στιγμή ότι ο δολοφόνος, παρόλο που αποτέλεσε τον τελευταίο αποδέκτη μιας (παρα) κρατικής εντολής, ειδοποιήθηκε μέσα από το δίκτυο της Χρυσής Αυγής. Οι εισβολές στα γραφεία της ΧΑ είναι στην ίδια γραμμή.

    Επισήμως, δε θα βρεθεί τίποτα σημαντικό. Αλλά, πολλά θα κρατηθούν σε συρτάρι και θα επιδειχθούν αναλόγως. Προφανώς αυτά τα στοιχεία δεν θα έρθουν στο φως.

    Απλά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκβιάσουν με ποινικές ευθύνες την ηγετική ομάδα τη συμμορίας, να την σύρουν σε βολικούς, για το κυρίαρχο πολιτικό σκηνικό, δρόμους και -φυσικά- να την χαλιναγωγήσουν για να την χρησιμοποιήσουν σα μηχανισμό κρούσης κάτω από τις δικές τους -πλέον- οδηγίες.

    Ας μην παραξενευτούμε εάν η Χ.Α. εμφανιστεί ξαφνικά π.χ. στα σχολεία για να στηρίξει “έμπρακτα” τους απεργοσπάστες ή για να “σπάσει” κάποια μαθητική κατάληψη.

    Ποιός ο εκτελεστής και ποιός ο δολοφόνος;

    Ας μην ξεχνάμε. Τον Λαμπράκη τον ”καθάρισε” ένας Γκοτζαμάνης. Από ιστορική και πολιτική άποψη, είμαστε πλέον όλοι πεισμένοι ότι τον θάνατο τον αποφάσισε και τον παρήγγειλε ο Καραμανλής. Ακριβέστερα το βαθύ αστικό κράτος, μέσα από τους παράνομους μηχανισμούς του.

    Ας μη γελιόμαστε. Το Φύσσα τον εκτέλεσε η συμμορία του Μιχαλολιάκου.

    Τον σκότωσε όμως στην ουσία αυτό που αντιπροσωπεύει και οδηγεί ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

    Είδατε πόσο έτοιμος ήταν ο Λαζαρίδης; Η διαφορά με την υπόθεση Λαμπράκη, είναι ότι ο εκτελεστής δεν είναι απλός πληρωμένος, έχει και κομματική πολιτική ταυτότητα της νεο-ναζιστικής οργάνωσης (άσχετα αν αυτή ‘’δε θα βρεθεί’’ ποτέ), που δρα με ”Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψυχραιμια είπε:
    19/09/2013 στις 9:13 pm


    Φαήλο το συνταγματικο τοξο ειναι μια απατη του Βενιζελου και του Κουβελη.

    Προσπαθουν με το ζορι να βαλουν το ΚΚΕ σε καποιο συνταγματικο τοξο τη στιγμη που το ιδιο το ΚΚΕ αρνειται οτι ειναι υπερ του συνταγματος.
    Ειναι η αγωνιωδης προσπαθεια να διατηρηθει η λογικη του αντιδεξιου μονομετωπου που εισηγαγε ο Ανδρεας Παπανδρεου αντι του διμετωπου του Γεωργιου Παπανδρεου.

    Τα ακρα ειναι δυο και επισημα.Στο συνεδριο του το ΚΚΕ δηλωσε ευθεως οτι σκοπευει στη δικτατορια του προλεταριατου και δεν εχει καμμια σχεση με συνταγματικα τοξα και τοξοτες.


    A XA XA TI GRAFOYN STO http://www.antinews.gr/

    EJO OLOI MONO AYTOI...XA XA XA OXI RE FOROYS UELOYME NA MHN ANASANEIS...XA XA XA ...BRE OYSTTTTTTTTTTTTTT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι γίνεται βρε παιδιά, ο Τσίπρας άκουγε με προσοχή όσα του έλεγε ο Ασμουσε, δηλαδή να γίνει και αυτός υπάκουο παιδί. Δεν είδα τον Τσίπρα να διαμαρτύρεται. Μόνο εδώ στην Ελλάδα κάνουμε τους τζάμπα μάγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:

    Πανικόβλητοι, αδίστακτοι, επικίνδυνοι!


    Μπροστά στις ευρωπαϊκές αντιδράσεις για την υστερόβουλη ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση στη Χρυσή Αυγή, ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να απευθύνει διάγγελμα ενός λεπτού. Αναδιπλώθηκε τακτικά, αλλά παραμένει προσηλωμένος στη στρατηγική της έντασης και της δημιουργίας εμφυλιοπολεμικού κλίματος. Κι άλλος έμπιστος συνεργάτης του, με κορυφαίο θεσμικό ρόλο, ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, επανήλθε στη γραμμή της ταύτισης της Χ.Α. με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο ίδιος που είχε προ καιρού, με δηλώσεις του, βολιδοσκοπήσει για πιθανή κυβερνητική συνεργασία Ν.Δ. - Χ.Α.

    Κι όλα αυτά, ενώ κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. διαφωνούν ανοιχτά με τις επιλογές του πρωθυπουργικού επιτελείου, που συνιστούν αλλοίωση της ιστορικής φυσιογνωμίας του κόμματος. Άραγε η Ν.Δ. μετατρέπεται με βίαιο τρόπο σε... Πολιτική Άνοιξη; Η στρατηγική Σαμαρά προϊδεάζει για μονιμότερη μετατόπιση της Ν.Δ. προς την Ακροδεξιά. Εμφανίζεται έτοιμος να τα κάνει όλα, αρκεί να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία.

    Όταν, όμως, το Μαξίμου βγάζει εκτός συνταγματικού τόξου τον ΣΥΡΙΖΑ και ολόκληρη την Αριστερά, δηλαδή το 35% των πολιτών με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου, είναι προφανές ότι προετοιμάζουν κλίμα εκτροπής. Εν όψει μάλιστα του ενδεχομένου να κερδίσει η Αριστερά στις εκλογές, τα περί "εκτός συνταγματικού τόξου" ισοδυναμούν ουσιαστικά με προκαταβολική αμφισβήτηση της λαϊκής ψήφου. Ιδού ποιο είναι το άκρο!

    Στο απελπισμένο και αδίστακτο κυνήγι του Σαμαρά για την εξουσία ακολουθεί κι ο Βενιζέλος. Αυτό κι αν είναι αλλοίωση της ιστορικής φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ! Χθες επανήλθε στις αντιαριστερές ψυχώσεις του κατασκευάζοντας φάντασμα δηλώσεων Τσίπρα.

    Με την τακτική του Σαμαρά και του Βενιζέλου είναι αναμενόμενο να αντιδράσει η κοινωνία, η οποία διαβλέπει ότι πίσω από την όξυνση και τον ακρωτηριασμό του συνταγματικού τόξου κρύβεται μεθόδευση αποπροσανατολισμού. Είναι σίγουρο επίσης ότι θα αντιδράσουν οι δημοκρατικοί και σκεπτόμενοι οπαδοί τους. Οι δύο μοιραίοι πολιτικοί ηγέτες έχουν καταστήσει τα κόμματά τους, με την προσήλωσή τους στη μνημονιακή καταστροφή, σκιά του άλλοτε κραταιού εαυτού τους. Κοινωνικές δυνάμεις που στήριζαν επί χρόνια τα δύο κόμματα δεν έχουν κανένα λόγο να τους ακολουθήσουν στην προσπάθεια ιδιοποίησης της εξουσίας, που ισοδυναμεί με μεγαλύτερη καταβύθιση της χώρας στην εθνική αναξιοπρέπεια και την κοινωνική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα γελασω πολυ μεθαυριο που θα βγει δημοσκοπηση και θα δειχνει την χα στα υψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση