GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτυχής η επίσημη πρόβα της τελετής αφής της Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αρχαία Ολυμπία η επίσημη πρόβα για την τελετή Αφής της Φλόγας στο ναό της Ήρας, για τους Χειμερινο...


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αρχαία Ολυμπία η επίσημη πρόβα για την τελετή Αφής της Φλόγας στο ναό της Ήρας, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014».
Ο ήλιος, που από το πρωί ζέσταινε με τις ακτίνες του το χώρο, άναψε τη δάδα που κρατούσε στα χέρια της η πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη, με πλήθος κόσμου να ξεσπά σε χειροκροτήματα, καθώς η επίσημη πρόβα είναι παραδοσιακά ανοιχτή για το κοινό.

Η τελετή Αφής της Φλόγας θα γίνει αύριο στις 12:00, παρουσία του νέου προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, που βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και θα ακολουθήσει το τελετουργικό με τις ιέρειες που δημιούργησε η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου.

Στη συνέχεια η πρωθιέρεια θα παραδώσει τη Φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, Γιάννη Αντωνίου, για να ξεκινήσει η λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους.

Το φως θα παραδοθεί στη ρωσική αντιπροσωπεία το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο Παναθηναϊκό στάδιο, σε τελετή στην οποία θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση