GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Μιχελάκης: Το σημαντικό είναι ο λαός να τους θέσει εκτός...

«Έχουν εγκληματική οργάνωση, συμμορίτικη και μάλιστα παραστρατιωτικού χαρακτήρα» τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ανα...


«Έχουν εγκληματική οργάνωση, συμμορίτικη και μάλιστα παραστρατιωτικού χαρακτήρα» τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή.

Σε συνέντευξή του στη Real news σημειώνει πως η οργάνωση θα πρέπει να αντιμετωπίσει το νόμο σε κάθε εγκληματική και παράνομη δραστηριότητα της. «Το σημαντικό όμως είναι ο λαός να τους θέσει εκτός. Εκτός των πάντων», συμπληρώνει.

Ο κ. Μιχελάκης προτείνει να κατέβουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου με κοινό υποψήφιο στις περιφέρειες σε περίπτωση που χρεαστεί να γίνουν συμπληρωματικές εκλογές, αν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σε ότι αφορά την τροπολογία που θα κατατεθεί για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων ο ΥΠΕΣ τονίζει πως θα αναστέλλεται αμέσως στην περίπτωση που ο αρχηγός ή κάποιοι βουλευτές ή μέλη του κεντρικού οργάνου διοίκησης παραπέμπονται αμετάκλητα για σοβαρά αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση