GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ και επανεμφανίσεις εξαφανισμένων...

Του Θανάση Νικολαΐδη.  ΥΣΤΕΡΑ έσκασε μύτη η κα Βάσω Παπανδρέου. Ανανεωμένη και «τραβηγμένη» κατά πρόσωπο η τ. κυρία επίτροπος, «παντός...

Του Θανάση Νικολαΐδη. 

ΥΣΤΕΡΑ έσκασε μύτη η κα Βάσω Παπανδρέου. Ανανεωμένη και «τραβηγμένη» κατά πρόσωπο η τ. κυρία επίτροπος, «παντός καιρού» και του…Πεντελικού, με την αγριάδα της στον Ανδρέα «επί προσωπικού». Έσπευσε κι αυτή να πάρει θέση στον μυστικό δείπνο με Σημίτη, Πάγκαλο και Αυγερινό, ξεστόμισε κάποτε το «πλουτίσαντες του ΠΑΣΟΚ», χωρίς να καταβάλει απολύτως καμιά προσπάθεια…απεμπλουτισμού τους.
ΚΑΙ πάμε στον…πολύ κ. Πάγκαλο-συνδαιτυμόνα που υπουργοποιήθηκε πριν ακόμα κλείσει το στόμα απ’ την τελευταία μπουκιά στο «δείπνο». Ποια είναι η πονηρότερη πρακτική για να άρεις τη σκέψη του ακροατή σου απ’ τις ευθύνες που μυρίζουν…Οτσαλάν, Ίμια και σημαία που θα την «παρέσυρε ο αέρας»; Να ισχυριστείς πως είναι αποτυχημένοι οι δυο πρωθυπουργοί (Σημίτης, Γ. Παπανδρέου)! Εκ των υστέρων! Άποψη διαμορφωμένη πρόσφατα και με οριστικό(;) διαζύγιό σου απ’ την πολιτική και όχι όταν κράταγες ηδονικά τα ηνία της εξουσίας.
ΠΟΙΟΣ άλλος (εξαφανισμένος) έσκασε μύτη στη «γιορτή»; Ο κ. Λαλιώτης! Δίκην επανεμφανιζόμενου κομήτη και χωρίς εξηγήσεις για την πολιτική του στάση και συμπεριφορά. Βίοι παράλληλοι με του κ. Σουφλιά τον βίο κι εμείς χωρίς λογαριασμό για τους Ολυμπιακούς και αμανάτι τα διόδια. (Εξοργιστικά, πέραν της δαπάνης, σε κακοσυντήρημένες εθνικές οδούς, ληστές για «ροπαλιά» στον ταξιδιώτη). Με άγνωστη την (παραμένουσα) σχέση του κ. Λαλιώτη με τους εργολάβους.
ΠΑΜΕ και σε άλλον απόντα; Κάποτε μας χάριζε τη…φλυαρία του δια στόματος «κεκοσμημένου» με την απαστράπτουσα οδοντοστοιχία του. Ύστερα ακούστηκε πως «έρχεται η σειρά του». Εμείς μελετούμε τη συμπεριφορά του κ. Τσοχατζόπουλου, τον φανταζόμαστε στο (πιθανό) εδώλιο και εικάζουμε. Για τη συμπεριφορά του Γιάννου, με βάση την αλήθεια που ήδη απέκρυψε (για καταθέσεις της πρ. συζύγου του κλπ).
ΓΙΑ τον έτερο «συνδαιτυμόνα» ονόματι Αυγερινός, δεν χρειάζεται να χαλαλίσουμε ούτε μια λέξη.
ΥΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ τη «σημαία», απιθώσαμε τα λάβαρα πετώντας το κομματικό μας ταμπελάκι. «Την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενοι»; Όχι. Κι αν πεθάνουν τα κόμματα; Δεν μας απασχολεί. Μόνο η Ελλάδα μη πεθάνει και τα συμπαρασύρει.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση