GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επτά τηλεφωνήματα δείχνουν (;) τους συνεργούς του Ρουπακιά

Μέσα από μία εισερχόμενη και έξι εξερχόμενες κλήσεις που είχαν αποθηκευτεί στη μνήμη του κινητού τηλεφώνου του Γιώργου Ρουπακιά αναζητεί ...

Μέσα από μία εισερχόμενη και έξι εξερχόμενες κλήσεις που είχαν αποθηκευτεί στη μνήμη του κινητού τηλεφώνου του Γιώργου Ρουπακιά αναζητεί η ανακρίτρια τους ηθικούς αυτουργούς και τους συνεργούς του στη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.
Όλα τα νομικά όπλα όμως - μάρτυρες, άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών και έγγραφα - επιστρατεύει και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος άρχισε τη Δευτέρα την έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής με ταχύτατους ρυθμούς, με στόχο να διαπιστώσει αν στοιχειοθετείται το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης.
Σε μια τέτοια περίπτωση η άσκηση ποινικής δίωξης είναι μονόδρομος για την Εισαγγελέα, ενώ λόγω της σοβαρότητας η υπόθεση αναμένεται να ανατεθεί σε εφέτη - ειδικό ανακριτή, ο οποίος λόγω του κακουργηματικού χαρακτήρα της αξιόποινης πράξης έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε εντάλματα σύλληψης.
Πρώτοι μάρτυρες από το γραφείο του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού πέρασαν δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν ασχοληθεί με το θέμα της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
Είχε προηγηθεί σύσκεψη σε ανώτατο εισαγγελικό επίπεδο, ενώ παρών ήταν και ο επικεφαλής εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Γ. Τζαβέλλας, ενώ η παρέλαση των μαρτύρων συνεχίζεται και σήμερα στον Αρειο Πάγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο κ. Βουρλιώτης έχει στρέψει τους προβολείς της έρευνάς του στην αναζήτηση συγκεκριμένων στοιχείων, προκειμένου να διαπιστώσει αν η Χρυσή Αυγή έχει στρατιωτική δομή και ιεραρχία καθώς και αν υπάρχει κεντρική καθοδήγηση.
Οι έρευνες της Δικαιοσύνης συνεχίζονται σε δύο ανεξάρτητα επίπεδα και ήδη χθες ο πατέρας του Παύλου Φύσσα προσήλθε στην ανακρίτρια και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής. Μοναδικό αίτημα είναι η παραδειγματική τιμωρία του Γ. Ρουπακιά αλλά και εκείνων που από το παρασκήνιο όπλισαν το χέρι του.
Η ανακρίτρια του Πειραιά, από την πλευρά της, έχει ήδη ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη αλλά και των προσώπων με τα οποία επικοινώνησε ο Γ. Ρουπακιάς, καθώς και εκείνου που τον είχε καλέσει μία ώρα πριν από το έγκλημα: πρόκειται για τον επικεφαλής της οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής.
Οι Αρχές θα ψάξουν τα ύποπτα τηλέφωνα σε βάθος χρόνου, ώστε να χαρτογραφήσουν όλη τη διαδρομή των επικοινωνιών που είχε ο κατηγορούμενος στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς μέσα από την αλληλουχία των κλήσεων μπορούν να προκύψουν στοιχεία που να κατατείνουν στο «δέσιμο» της εγκληματικής οργάνωσης και την ανάδειξη της ιεραρχικής δομής.
Η δικαστική λειτουργός εκτός όλων των άλλων ψάχνει να βρει αν την ώρα της συμπλοκής τραβήχτηκε από οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βίντεο με τη σκηνή της δολοφονικής επίθεσης.
Τις επόμενες ημέρες από το γραφείο της αναμένεται να περάσει και η φίλη του θύματος, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν εξετάστηκε στο στάδιο της προανάκρισης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, φέρεται να είχε ενημερώσει τους αστυνομικούς που ήταν στην περιοχή για την επικείμενη συμπλοκή, αλλά το σήμα κινδύνου που εξέπεμψε αγνοήθηκε.
Πηγή: Τα Νέα

6 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος24 Σεπ 2013, 1:31:00 μ.μ.

    Δεν είναι πλάκα η χρυσή αυγή ούτε κόμμα δεν είναι μόνο ΝΑΖΙ τους έχουν ξεπεράσει ,είναι ένα μόρφωμα ΝΑΖΙ ΜΕ ΜΑΦΙΑ με πολιτική προβιά.
    Δεν είναι το αυγό του φιδιού ούτε το φιδάκι … ΕΙΝΑΙ το φίδι που έφαγε μια μερίδα της Ελληνικής κοινωνίας και πολλοί είναι στην κοιλιά τους … Οι Έλληνες τρομοκρατημένοι τσακισμένοι από την λιτότητα πίστεψαν στους δολοφόνους αυτούς.. χωρίς να ξέρουν ΟΛΟΙ ότι το κοινό έγκλημα με μανδύα του κόμματος του {συναγωνιστή} ΤΡΙΧΕΣ είναι δολοφόνοι, ναζί, μπράβοι , κλέφτες, ψεύτες, το εύκολο θύμα για ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ Εβραίοι , ένας λαός που έχει παιχτεί και παίζεται στην πλάτη του όλο το βρώμικο παιγνίδι τους …
    Επένδυσαν στην θρησκεία, στον αθλητισμό, στον ρατσισμό, αλλά ΚΑΙ στον ΦΟΒΟ του απλού πολίτη και στην βλακεία του ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ πολιτικού συστήματος που έχασε το πεζοδρόμιο με κινήσεις σκούπα στο κέντρο της Αθήνας {ακούτε όνομα σχεδίου για ανθρώπους από βλάκες πολιτικούς και το ΜΕΤΑΔΙΝΑΝ με χαρά ΜΕΡΙΚΟΙ που λένε ότι είναι δημοσιογράφοι } οι Έλληνες είμαστε πρέπει να παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ…. και μετά τα όποια πολιτικά πιστεύω μας..

    Δεν πρέπει κανείς Έλληνας η Ξένος να παίζει με τους θρασύδειλους δολοφόνους που χρησιμοποιούν τον {λάθρο} μετανάστη ως όπλο ενώ έχουν στης τάξεις τους εγκληματίες όλου του πλανήτη , έχουν κάνει μια συμμορία με τους αρχηγούς ακόμα και ξένων φονιάδων , ώστε να φέρουν γυναίκες να της εκδίδουν , να τους καλλιεργούν ναρκωτικά , να πουλάνε προστασία σε μαγαζιά και ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις βάζοντας ξένους να κλέψουν και να τους πιάνουν ΤΑΧΑ ΜΕΤΑ για το καλό μας, στρατολογούν τους πάντες , θέλουν να αντικαθιστούν η γίνουν δικαστές, αστυνομικοί στρατιωτικοί ΤΑ ΠΑΝΤΑ …
    Μαζεύονται σε γυμνάστρια , στα χωριά έχουν σύμμαχους τους κατσικοκλέφτες , τους προμοτάρουν ΜΕΡΙΚΟΙ δημοσιογράφοι , κανάλια , αθλητές, τραγουδιστές , παπάδες, ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ στην κοιλιά του ένα μέρος της κοινωνίας ,φτάσαμε η κάθε πολυκατοικία να έχει τον ΝΑΖΙ- ΝΤΑΒΑΤΖΗ της…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος24 Σεπ 2013, 1:32:00 μ.μ.

    Τώρα ξέρουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ τι είναι αυτά τα καθάρματα… φασισμός και κοινό έγκλημα ΟΛΑ σε πακέτο … Πρέπει να βγάλουμε τους παγιδευμένους ΑΠΛΟΥΣ ανθρώπους από την κοιλιά του ΦΙΔΙΟΥ, μην τους φοβάστε ανοίξετε τα παράθυρα σας στο ΦΩΣ στην ΑΝΘΡΩΠΙΑ… Δώστε ευκαιρία σε ανθρώπους που τους εξαπάτησαν να ενταχτούν στην κοινωνία ..
    Τους έχω ικανούς για όλα να χύσουν αίμα ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ώστε να προπαγανδίσουν ως θύματα…να φύγουν όλοι που εξαπατήθηκαν ΤΩΡΑ από τα ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ αυτό έκανε σκότωσε πολλούς δικούς τους για να δείξει ότι είναι {ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ}
    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ με την πρώτη παρεκτροπή τους θα πρέπει να τηρηθεί ο κανονισμός ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ , ο κόσμος ΠΡΕΠΕΙ να προστατέψει ΝΑΙ αυτούς τους χαζούς πολιτικούς και στης εκλογές να πάει να κάνει το καθήκον του σαν δημοκράτης … Αν κάποιοι πάνε να τους προστατέψουν οποίοι και να είναι Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να κάνει το καθήκον της αλλά και την δικαιοσύνη να την ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟΣ ο κόσμος ..
    Υ.Γ.. Δε είμαι πλούσιος και εγώ παίρνω τρόφιμα από τον δήμο Ηρακλείου Κρήτης και εγώ έχω θυμώσει βρίσει ΑΛΛΑ το να θες να σκοτώσεις{ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ!!! } ΑΤΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ και απέχει τρις τετράκις άπειρα έτη Φώτος από την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…εσύ θα μου πεις δεν έχεις τσακωθείς ποτέ; ΝΑΙ θα πω για να σώζω ΑΝΘΡΩΠΟ και μόνος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ζώα ναι.
    Ο μονόλογος δεν σας ενοχλεί.
    Δημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Τηλέμαχος24 Σεπ 2013, 1:47:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ναι ζώα ναι.
    Ο μονόλογος δεν σας ενοχλεί.
    Δημοκράτες.

    24 Σεπ 2013 - 1:36:00 μ.μ.
    -------------------------------
    τι λες βρε; αληταρά ; ...ΦΟΝΙΑ-ΤΙ ΛΕΣ;...

    ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατόπιν πρέπει να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί των ηθικών αυτουργών. Πάντως απόρρητο δεν υπάρχει στις συνομιλίες, ο καθένας μπορεί να το δει σε έναν αναλυτικό λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας. Ώρα, διάρκεια, τηλέφωνο, είδος τηλεφωνίας και και και...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι οχιές πάτημα στο κεφάλι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση