GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη.  Σεπτέμβρης 2013 και η ώρα του «εφιάλτη» για την χώρα, αλλά κυρίως για τους Έλληνες, το μεγαλύτερο ποσοστό α...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη. 

Σεπτέμβρης 2013 και η ώρα του «εφιάλτη» για την χώρα, αλλά κυρίως για τους Έλληνες, το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών ήρθε.
Ανοίγουν τα σχολεία (ΑΝ ανοίξουν λόγο κινητοποιήσεων που ετοιμάζουν οι εκπαιδευτικοί) και μαζί με αυτά ξεκινούν και όλα τα υπόλοιπα, φροντιστήρια κλπ.
Η κατάσταση στη χώρα μέρα με τη μέρα χειροτερεύει, οι άνεργοι αυξάνονται, τα ποσοστά ανεργίας που δίνουν τα διάφορα εργατικά κέντρα μιλούν για 36% ανεργία (πολλοί μιλούν για μεγαλύτερη γιατί ΔΕΝ θεωρείται εργαζόμενος κάποιος που εργάζεται λίγες ώρες την εβδομάδα χωρίς ασφάλεια χωρίς τίποτα), και βγαίνουν οι αρμόδιοι κοροϊδεύοντας έναν ολόκληρο λαό προσπαθώντας να χρυσώσουν το χάπι, λέγοντας ότι τα νούμερα ΔΕΝ ισχύουν και ότι μέσα από «προγράμματα» δίνεται η δυνατότητα για εργασία σε πολλούς ανέργους, σε ΝΕΟΥΣ ανέργους.
Αλήθεια, θα μας πουν ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ με τους «άλλους» ανέργους, τους σαραντάρηδες, τους πενηντάρηδες κλπ, που έτσι όπως τα κατάφεραν οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ που κοροϊδεύουν και τους εαυτούς τους ακόμα όταν νομίζουν ότι κυβερνούν, δεν πρόκειται να βρουν δουλειά ΠΟΤΕ;
Αυτό να το σκεφτούν και εκείνοι που με φανατισμό υποστηρίζουν τους επικίνδυνους που μας κυβερνούν, τα ΠΙΟΝΙΑ των ευρωπαίων.
Ο Σεπτέμβρης δεν θα αργήσει να φύγει, θα έρθει ο Οκτώμβρης, και μαζί του το πετρέλαιο θέρμανσης!
Πέρσι, το 90% των ελλήνων ΠΑΓΩΣΕ από το κρύο γιατί με τα «σχέδια» τους και τα πειράματα τους η τιμή του λίτρου εκτοξεύτηκε στα ύψη μην επιτρέποντας στους εξαθλιωμένους έλληνες, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους να πάρουν πετρέλαιο, και τους οδήγησε στη «λύση» των ξύλων καίγοντας ότι ναναι , ξύλα και άλλες ύλες αμφιβόλου ποιότητας ντουμανιάζοντας τον τόπο με τις όποιες επιπτώσεις.
Όπως δείχνουν τα πράγματα, το ίδιο θα γίνει ΚΑΙ φέτος.
ΔΕΝ προτίθεται η «κυβέρνηση» να μειώσει το φόρο στα καύσιμα, αυτό το ξεκαθάρισε ο αρμόδιος «υπουργός» λέγοντας επί λέξη ότι «δεν είναι καιρός για μείωση φόρων».
Βέβαια οι ανεγκέφαλοι «ειδικοί», δεν λαμβάνουν υπ όψιν ότι ο κόσμος ΔΕΝ έχει πλέον καθόλου χρήματα.
Δεν τους ενδιαφέρει, και στέλνουν ραβασάκια για να εισπράξουν.
Τι θα εισπράξουν;
Αέρα κοπανιστό.
Ούτε τα έξοδα από το χαρτί των εκκαθαριστικών δεν πρόκειται να πάρουν γιατί ο κόσμος έχει στεγνώσει.
Στην υγεία όσο χειμωνιάζει θα έχουμε νέες περιπέτειες αφού ΟΛΟ το σύστημα υγείας το έχουν καταστρέψει, έχουν ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, τα χρήματα που πλήρωνε ο κοσμάκης μια ζωή για να έχει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία του, και μια σύνταξη στα γεράματα, και τώρα όλο ΘΡΑΣΟΣ ζητούν από όλους εκείνους που πλήρωναν μια ζωή να πληρώσουν τα φάρμακα τους, το μεγαλύτερο μέρος τους, στο ακέραιο.
Να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ δηλαδή.
Υποχρεώνουν ΑΜΕΣΑ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ τους αρρώστους να πάρουν τα φάρμακα που ΕΚΕΙΝΟΙ τους δίνουν όχι εκείνα που πρέπει κανονικά ο ασθενής να πάρει για να βάλουν στο παιχνίδι του κέρδους τους φαρμακοβιομηχάνους και ΟΧΙ για να «σώσουν» και καλά τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Το ΚΕΡΔΟΣ τους είναι αυτό που τους νοιάζει και τίποτα άλλο.
Και κάπου διάβασα ότι ο «πρωθυπουργός» εμφανίζεται λέει με πακέτο απαιτήσεων από την Τρόικα.
Ναι, σίγουρα θα «απαιτήσει» να πάρει, αλλά στο τέλος όπως γίνεται πάντα, θα δώσει τα διπλάσια…
Ποιους πάτε μωρέ να κοροϊδέψετε.
Καθημερινά μας πάτε όλο και πιο βαθιά στην άβυσσο, αλλά φταίμε και εμείς γι αυτό.
Φταίμε γιατί σας ανεχόμαστε, φταίμε γιατί δεν αντιδρούμε, φταίμε γιατί σάς αφήνουμε να μας ξεπουλάτε στο σκλαβοπάζαρο των αφεντικών σας.
Γιατί εσείς είστε υπάλληλοι των ξένων, εργάζεστε για τα συμφέροντα τους και όχι για το συμφέρον της χώρας.
Λίγες είναι οι ώρες σας, και αυτό το έχετε καταλάβει.
Το τέλος σας έρχεται πριν το τέλος το δικό μας.
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση