GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρήστος Παππάς: «Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος»

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος» δήλωσε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σε ραδιοφωνική εκπομπή...


«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος» δήλωσε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σε ραδιοφωνική εκπομπή.
Ο Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας σε...εκπομπή του Real Fm, δήλωσε «Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα» ενώ τόνισε πως «Η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές». «Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα καταστρέφει την πατρίδα», δήλωσε, ενώ κάλεσε τους «Έλληνες εθνικιστές σε αγωνιστική εγρήγορση». Καταλήγοντας τόνισε πως «ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει».

1 σχόλιο

  1. Όλα αυτά που γίνονται σήμερα δεν γίνονται για να χτυπηθεί ο νεοναζισμός.

    Όλοι ξέρουν ότι η οικονομία δεν πάει καλά, θα χρειαστεί νέο πακέτο, κούρεμα ( ίσως και καταθέσεων ), νέο ασφαλιστικό, νέο κούρεμα μισθών, συντάξεων, εφάπαξ, νέες περικοπές στη Παιδεία και την Υγεία.

    Ταυτόχρονα, όλοι ξέρουν ότι με την κατάργηση του αφορολογήτου για παιδιά, εκατομμύρια οικογενειάρχες θα πληρώσουν 200 έως 300% παραπάνω φόρο εισοδήματος το 2014. Όποιος είχε φέτος επιστροφή 100 ευρώ, του χρόνου θα πληρώσει 2000 ευρώ και πάνω, λόγω κατάργησης φοροαπαλλαγών και αφορολογήτου τέκνων. Επιπλέον, ο Ενιαίος Φόρος για ακίνητα και αγροτεμάχια θα είναι πρωτοφανής για τη μεσαία αστική τάξη ( που κατα παράδοση ψήφιζε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ), χειρότερος από το χαράτσι στη ΔΕΗ, αφου βάζει μέσα οικόπεδα, αγροτεμάχια, προσόψεις και χίλια όσα μύρια θέλει η Τρόικα.

    Το σημερινό ήδη έχει "ηρωοποιήσει" στα μάτια ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού τους εκπροσώπους της Χ.Α. Φυσικά στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις ελάχιστοι θα απαντούν ότι θα την ψηφίσουν, γιατί μπορεί να φοβούνται, αλλά σιωπηλά θα δημιουργηθεί ένα ρεύμα υπέρ της, γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί η Δικαιοσύνη δεν ασχολείται με όσους κυβέρνησαν την χώρα από το 1981 και την χρεοκόπησαν και οδήγησαν δεκα΄δες χιλιάδες ανθρώπους στο τάφο ( αυτοκτονίες, καρδιακά, εγκεφαλικά, ανίατες ασθένειες ). Ο κόσμος έχει αηδιάσει από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, οπότε στρέφεται προς τα εκεί που αυτά τα ΜΜΕ πολεμούν με μανία. Δυστυχώς, τα σημερινά θα πολλαπλασιάσουν το ακροατήριο και τους ψηφοφόρους ακροδεξιών κομμάτων, είτε της Χ.Α, είτε ότι την διαδεχθεί, ειδικά στις ηλικίες κάτω των 35 ετών. Είναι μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα, πολλές συνεχόμενες αυτές τις μέρες, με την "ηρωοποίηση" της Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση