GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Σαμοθράκη - Δυο ναύτες νεκροί σε τροχαίο

Τραγωδία στη Σαμοθράκη . Δύο ναύτες ,φίλοι από τη Πάτρα οι οποίοι υπηρετούσαν μαζί τη θητεία τους στο ναυτικό παρατηρητήριο του νησι...


Τραγωδία στη Σαμοθράκη . Δύο ναύτες ,φίλοι από τη Πάτρα οι οποίοι υπηρετούσαν μαζί τη θητεία τους στο ναυτικό παρατηρητήριο του νησιού σκοτώθηκαν σε τροχαίο με μηχανάκι.
Οι δύο ναύτες ήταν εξοδούχοι και όταν δεν επέστρεψαν στην υπηρεσία τους άρχισαν να αναζητούνται. Μετά από ώρες αναζήτησης βρέθηκαν νεκροί . Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το μηχανάκι βγήκε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν.

Ελικόπτερο μεταφέρει τις σορούς των δύο νέων στην Πάτρα όπου θα γίνει η κηδεία τους.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι μια μάστιγα που πλήττει τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι το δεύτερο δυστήχημα μετά από το θάνατο σμηνίτη στον Άραξο πριν μερικά 24ωρα.
onalert.gr

1 σχόλιο


  1. Τρακόσοι Ανιστόρητοι…

    Βρε που να μην σας χαρακτηρίσω με τα χειρότερα επίθετα που έχει η γλώσσα μας βουλευτίνες και βουλευτάδες, υπουργίνες και υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων από την άκρα Αριστερά ως την άκρα Δεξιά την ώρα αυτή που 4.000 ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ εσείς βγάζετε τα μάτια σας για το πιλάφι?
    Δεν έχετε βρε ανιστόρητοι το φιλότιμο να κάτσετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ να βρείτε τρόπο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ να εισπράττονται ο ΦΠΑ και οι φόροι στην ώρα τους πράγμα που θα έκανε το κράτος και Παιδεία σωστή να παρέχει, και Υγεία, και συντάξεις και οτιδήποτε άλλο, αλλά αντιθέτως οι μισοί της Κυβέρνησης από εσάς δειλοί, να εφαρμόσουν σταθερά, στιβαρά μέτρα για την είσπραξη φόρων και ΦΠΑ και οι άλλοι μισοί της Αντιπολίτευσης γλείφτες του κερατά, του χειρότερου είδους, προσεύχεστε να μην εισπραχθούν και υποστηρίζετε τους κλέφτες για κανένα ψηφουλάκι, αλλά και για να περιέλθει στην χειρότερη δυνατόν κατάσταση το ταμείο του κράτους και των ασφαλιστικών ταμείων έτσι που να κοπούνε και μισθοί και συντάξεις για να αγαναχτήσουν περισσότερο οι πολίτες εναντίων της κυβέρνησης, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, και να ωφεληθείτε από αυτήν την αγανάκτηση….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση