GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφία σοκ: Γυναίκα έβαλε όπλο στο κεφάλι μωρού

Ανησυχία εκφράζεται για την ζωή ενός παιδιού λόγω μιας φωτογραφίας που διέρρευσε στο facebook, στην οποία φαίνεται μια νεαρή κοπέλα να το...

Ανησυχία εκφράζεται για την ζωή ενός παιδιού λόγω μιας φωτογραφίας που διέρρευσε στο facebook, στην οποία φαίνεται μια νεαρή κοπέλα να το σημαδεύει στο κεφάλι με ένα πιστόλι.
Η εν λόγω φωτογραφία έχει μοιραστεί από εκατοντάδες χρηστές τον τελευταίο μήνα οι οποίοι απεγνωσμένα ψάχνουν να βρουν τα στοιχεία του μικρού παιδιού.
Σύμφωνα με τους χρήστες το παιδάκι δεν είναι μεγαλύτερο από δύο ετών ενώ αρχικά η φωτογραφία εμφανίστηκε σε σε μια ιστοσελίδα από την Αργεντινή, πράγμα που υποδηλώνει ότι είναι τραβηγμένη στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Η φωτογραφία προκάλεσε πανικό όταν δημοσιεύτηκε στο μπλογκ nolongervictimsblog.wordpress.com που εξειδικεύεται στην εκστρατεία κατά της ενδοοικογενειακής βίας.
Δεν μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει εάν το όπλο είναι αληθινό.
Πηγή: Daily Mail

1 σχόλιο

  1. Ελεος! Μεγεθύνετε τη φωτό. Το πιστόλι είναι πλαστικό, δεν υπάρχει κενό μεταξύ του μύλου και της κάνης, το δαχτυλίδι της σκανδαλης και το μεγεθός του περιστρόφου δείχνουν ότι είναι παιδικό παιγνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση