GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Η ΤΑΡΑΧΗ, Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ!

Νέα συνεργασία για τον Λευτέρη Πανταζή που αναμένεται να ταράξει τις νύχτες μας! Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Frangelico Upper Clas...


Νέα συνεργασία για τον Λευτέρη Πανταζή που αναμένεται να ταράξει τις νύχτες μας! Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Frangelico Upper Class έχοντας στο πλευρό του την Χριστίνα Κολέτσα και άνευ απροόπτου τον Νίκο Γαλανό. Η συμφωνία έκλεισε, τα χέρια δόθηκαν με τον επιχειρηματία Θανάση Γκουγκούση, ο Λευτέρης υπόσχεται το πιο μοντέρνο κεφάτο νεανικό σχήμα... που θα γίνει και φέτος το απόλυτο στέκι διασκέδασης στην παραλιακή! Όσο για τη πρεμιέρα ορίστηκε για τις 4 του Οκτώβρη!

Ο τραγουδιστής μιλάει αποκλειστικά στο apospasma.gr για τη νέα του συνεργασία και όχι μόνο:
 

«Δώσαμε τα χέρια με τον Θανάση Γκουγκούση για κάτι πολύ ξεχωριστό! Και το εννοώ γιατί αυτό που ετοιμάζουμε είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί στη νυχτερινή Αθήνα!». Ο Λευτέρης είναι γνωστό πως λατρεύει τις γυναίκες! Πως νιώθει που θα έχει μαζί του μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες τραγουδίστριες; «Η Χριστίνα είναι φοβερό κορίτσι! Νομίζω πως το μαγαζί θα γεμίσει από γαμπρούς… όσο για μένα, μη με ρωτάς αν μου αρέσει! Θα παθαίνω ταραχή κάθε βράδυ» δηλώνει χαριτολογώντας! Μετά τη μεγάλη του επιτυχία στη Θεσσαλονίκη όπου και έσκισε, ο τραγουδιστής βιώνει και την επιτυχία του «Άπιστου» που κάνει θραύση στο Youtube!
 

Νιώθει άπιστος αυτή τη περίοδο; «Όπως λέει το τραγούδι μου, ελεύθερος δηλώνω! Τώρα, αυτή την εποχή! Πιστός είμαι μόνο στη Κολέτσα που θα την έχω στην πίστα κάθε βράδυ!!!». Τέλος ο Λευτέρης Πανταζής τονίζει πως πάνω απ όλα θέλει το πρόγραμμα αλλά και οι τιμές να απευθύνονται σε όλες τις τσέπες: «Σκοπός μας είναι να έρθει ο κόσμος να μας δει, ακόμα και εκείνος που τα βγάζει δύσκολα πέρα. Δεν θέλω να το θεωρούν πολυτέλεια! Γι αυτό ζήτησα να έχουμε χαμηλές τιμές. Πονάω τον Έλληνα, γνωρίζω καλά πως είναι να μην έχεις χρήματα και εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να τους χαρίσω ευχάριστα βράδια όλο τον χειμώνα!»
Σ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση