GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eλεύθερος σκοπευτής άλλαξε φύλο και βρήκε την αγάπη...

Τον στρατό εγκατέλειψε ένας πρώην Αμερικανός Ελεύθερος σκοπευτής ώστε να μετακομίσει στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί αποφάσιζε να ζήσει ως γυνα...

Τον στρατό εγκατέλειψε ένας πρώην Αμερικανός Ελεύθερος σκοπευτής ώστε να μετακομίσει στη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί αποφάσιζε να ζήσει ως γυναίκα και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα με μια άλλη γυναίκα.
Ο λόγος για τον 40χρονο Charles Pontiero που έκανε αλλαγή φίλου και εγκαταστάθηκε στο Coventry με την 29χρονη φίλη του Maria.
Ο 40χρονος όταν έφτασε στην Μεγάλη Βρετανία, άλλαξε το όνομά του σε Alessia και από στρατιώτης έγινε ηθοποιός. Ως ξανθιά γυναίκα πλέον, πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τις Η.Π.Α, καθώς όπως λέει είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξει κανείς φύλο στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Alessia στο παρελθόν είχε παντρευτεί τρεις φορές και έχει δυο παιδιά από τους γάμους της.
"Πάντα ένιωθα περισσότερο σαν κορίτσι απ΄ότι σαν αγόρι, ωστόσο έκρυβα αυτή την πλευρά μου, όταν ήμουν στο στρατό" δήλωσε και πρόσθεσε:
"Η οικογένεια μου είχε στρατιωτικό υπόβαθρο, γι΄αυτό αρχικά επέλεξα να ακολουθήσω αυτή την καριέρα."
Η Alessia γεννήθηκε στη Νότια Ντακότα και υπηρέτησε για περισσότερα από 15 χρόνια στον αμερικανικό στρατό. Έλαβε μέρος σε μάχες στα Βαλκάνια , τη Μέση Ανατολή και τη Σομαλία.
Πηγή:Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση