GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Οι εκλογές δεν θα γίνουν όποτε θέλει ο Τσίπρας

Τη βεβαιότητα πως με την επίτευξη των στόχων για πρωτογενές πλεόνασμα και τις αποκρατικοποιήσεις η χώρα θα αρχίσει... να αποδεσμεύετα...

Τη βεβαιότητα πως με την επίτευξη των στόχων για πρωτογενές πλεόνασμα και τις αποκρατικοποιήσεις η χώρα θα αρχίσει...
να αποδεσμεύεται σταδιακά από το μνημόνιο, διατυπώνει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», και σημειώνει πως αν χρειασθεί πρόσθετη χρηματοδότηση για την κάλυψη αναγκών που θα προκύψουν από τη λήξη ομολόγων, αυτό θα γίνει χωρίς νέα συμφωνία και χωρίς νέους όρους.

Ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζει ότι το δημοσιονομικό κενό, το οποίο προσδιορίζει στα 2,5 δισ. ευρώ, δεν πρόκειται να καλυφθεί με νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ενώ δεν θα επιβληθούν, όπως λέει, νέοι φόροι. Στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, είναι το κενό να καλυφθεί με διαρθρωτικά μέτρα, όπως π.χ. η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και το λαθρεμπορίου.

Ο Αντώνης Σαμαράς κάνει σαφές πως δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα από τη στιγμή που η χώρα πιάνει τους στόχους της και μάλιστα επισημαίνει πως 70% του πλεονάσματος θα επιστρέφεται στην κοινωνία. «Οι δανειστές μας έχουν ήδη συμφωνήσει μαζί μας ότι το 70% θα διατεθεί για ανακούφιση αδικιών που έγιναν, για ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της οικονομίας» τονίζει, φέρνοντας μάλιστα ως παραδείγματα την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και των ενστόλων, τους οποίους χαρακτηρίζει «ιδιαίτερα αδικημένους».

Αναφερόμενος στη συζήτηση περί ενός πιθανού τρίτου πακέτου βοήθειας για την κάλυψη των χρηματοδοτικών κενών, σημειώνει πως από τη στιγμή που η Ελλάδα πετυχαίνει τους στόχους της οι εταίροι έχουν δεσμευτεί για βοήθεια χωρίς νέα συμφωνία και χωρίς νέους όρους. «Αυτά που ακούτε, ότι η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί πρόσθετη χρηματοδότηση, είναι κάτι που ήδη προβλέφθηκε από πέρσι, αφορά μικρά σχετικά ποσά και έχουν δεσμευτεί να μας καλύψουν χωρίς νέους όρους και χωρίς νέα συμφωνία, φτάνει εμείς να πιάνουμε τους στόχους μας» λέει ο κ. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στην ανάγκη να υπάρξουν μικρότεροι φορολογικοί συντελεστές σε συνδυασμό με αυστηρότερους ελέγχους έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότερα έσοδα. «Ήδη, από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι αυτό το στοίχημα μπορεί να κερδηθεί. Αν το κερδίσουμε, μπορούμε να προχωρήσουμε πιο πέρα» δηλώνει, στέλνοντας το μήνυμα πως όσο ταχύτερα συμμορφωθούν όλοι με τις υποχρεώσεις τους, τόσο ταχύτερα θα μειωθούν και τα φορολογικά βάρη.

Ο κ. Σαμαρας ξορκίζει τα σενάρια των πρόωρων εκλογών, εξαπολύοντας σφοδρή «επίθεση» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως λεει, «ο κ. Τσίπρας έχει μεγάλη αγωνία, αληθινό άγχος, γιατί βλέπει ότι η πολιτική μας αρχίζει να αποδίδει. Οι εκλογές θα γίνουν όταν λέει το Σύνταγμα, όχι όποτε το θέλει ο κ. Τσίπρας, που δίνει την έσχατη μάχη να ματαιώσει τη σταθεροποίηση της χώρας και τη δημοσιονομική εξυγίανση». Δηλώνει μάλιστα πως οι εκλογές σήμερα θα σήμαιναν νέα αστάθεια, νέα αβεβαιότητα και πως οι θυσίες, που έγιναν ως τώρα από τον λαό, θα πήγαιναν χαμένες. «Η Ελλάδα βιάζεται να βγει από την κρίση, ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται να μην ξεκολλήσει η χώρα από το χθες, δεν θα του κάνουμε τη χάρη» τονίζει χαρακτηριστικά. Ο κ. Σαμαράς αποκλείει και τα σενάρια τριπλών εκλογών τον Μάιο, σημειώνοντας πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όταν θα έχουν φανεί απολύτως τα αποτελέσματα και η χώρα θα έχει βγει από τα μνημόνια και την κρίση.

Για το ΤΑΙΠΕΔ διαβεβαιώνει ότι η διοίκησή του δεν θα περάσει σε ξένο έλεγχο, ενώ ενόψει των δημοτικών εκλογών δηλώνει πως αξίζει να γίνει συζήτηση για αλλαγές στο σύστημα ανάδειξης των δημάρχων, κάτι που θα επιτευχθεί σε συνεργασία με τα κόμματα και τους κυβερνητικούς εταίρους.

6 σχόλια

  1. Πάτα τον τον πούστη.. (Και μαλάκα κατά δική του ομολογία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος15 Σεπ 2013, 1:50:00 π.μ.

    Βρε ολετήρα της Ελλάδος που για να γίνεις πρωθυπουργός εριξες τον Κώστα Μητσοτάκη όταν άρχισε το 1993 να κάνει αλλαγές στην χώρα με ένα ΜΑΛΆΚΑ ΣΥΜΠΙΛΗΔΗ, που εκανες 300 ζαπεια,που συν κυβερνας με το ΠΑΣΟΚ; ..

    ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ; ΕΝΑΣ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΗΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΣΗ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ; ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.... ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΕΡΑΤΟ ΒΕΡΝΙΚΟΜΕΝΟ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ..ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ..ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ....ΜΑΛΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος15 Σεπ 2013, 2:17:00 π.μ.

    Ο Γιακουμάτος έδειρε στο Κολωνάκι τον Γ. Κανελλάκη!

    Επίθεση από τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο καταγγέλλει ότι δέχτηκε το μεσημέρι στο κέντρο του Κολωνακίου ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, μιλώντας στο koolnews.gr το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 3μ.μ., στη συμβολή των οδών Πλουτάρχου και Χάρητος. Διαβάστε τι είπε ο ίδιος για το περιστατικό:

    «Βρισκόμουν στη Χάρητος με κάποιους φίλους και συζητούσαμε για τα αιματηρά μέτρα...
    της κυβέρνησης και κάποια στιγμή σταματάει στα 3μέτρα από εμάς ένα αυτοκίνητο και βγαίνει ο Γιακουμάτος. Αφού μας είδε μας πλησίασε και μπήκε κι εκείνος στην κουβέντα. Άρχισε να λέει για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και τους πρασινοφρουρούς. Του.. είπα ότι φταίνε κι αυτοί αλλά φταίτε κι εσείς. Κουβέντα στην κουβέντα άρχισε να ωρύεται και στο τέλος μου επιτέθηκε».

    - Χειροδίκησε δηλαδή;

    «Και βέβαια χειροδίκησε. Μου επιτέθηκε, εγώ αμύνθηκα και ευτυχώς που σταμάτησε ένα περιπολικό που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο αλλιώς θα γινόταν μακελειό».

    Το koolnews.gr επικοινώνησε και με τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος μας είπε:

    «Ουδέν σχόλιο. Ούτε αξίζει να σχολιάσω ούτε να ασχοληθώ με το θέμα»
    koolnews
    ---------------------------------
    Οι συνεταίροι πλακώνονται μεταξύ τους ...και μιας και γράφω παραπάνω το κείμενο θα συμπληρώνω έριξαν τον Κώστα Μητσοτάκη, έφεραν ΤΟ ΠΑΣΟΚ του Χρηματιστήριου και έκαναν μερικούς δημοσίους υπαλλήλους να αισθάνονται την δημοσιά περιουσία ως πατρική κληρονομιά.. ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.. προσωπικά έδειρα ένα υποδιευθυντή του ΙΚΑ οταν μου ειπε πέρασε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ μου ,γιατί ήθελα ένα ραντεβού για τον συχωρεμένο το πάτερα και μου το έκλεινα μετά από ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ !!! και όταν πήγα να διαμαρτυρηθώ μου ειπε ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥ.. αυτόν αξιολόγησαν και ΣΉΜΕΡΑ είναι διευθυντής στον ΕΟΠΥΥ ΗΡΆΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ!!! Τεραζακης Κωσταντινος λέγετε το καθίκι και με τραβούσαν στα δικαστήρια ...ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ,ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ;; ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΟΥΝ;..βάλετε το ονομα μου στη μηχανή αναζήτησης και θα το βρείτε το θέμα...ΤΟ 2008-9 .....ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ; Ε;;;;;Θα σας πω μου επιτεθικαν ΟΧΙ ολοι αλλα τα συνδικαληστικα οργανα τους ...{ αυτά την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΜΕΓΆΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΏΝ}...ΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΆΣΩ 20.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΌΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΙΝΤΑΝΙ....ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΛΕΣ ΛΕΣ....ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σόλων είχε δώσει τον ορισμό του ευτυχισμένου ανθρώπου όταν ρωτήθηκε από τον Κροίσο.

    Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που θάβει τους γονείς του με τιμές, που ζει σε μια πατρίδα που ευτυχεί και μέσα σ΄αυτήν κάνει παιδιά που κάνουν άλλα παιδιά και ζουν όλα. Που έχει ένδοξο θάνατο και μια καλή υστεροφημία.

    Εσείς φροντίσατε οι πολίτες αυτής της χώρας να μη ζουν σε μια πατρίδα που ευτυχεί, να μη μπορούν να φροντίσουν τους γονείς τους όπως τους αρμόζει, να μεταναστεύουν τα παιδιά τους για να βρουν δουλειά.

    Οι πολίτες πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους, χάνουν τις δουλειές τους, τις περιουσίες τους , την αξιοπρέπειά τους. Η χώρα έχει μια αφόρητη δυσοσμία από τη δυστυχία και τη μιζέρια. Η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα , ο φόβος μαγαρίζουν τον αέρα. Όλα τούτα είναι δικά σας έργα.

    Φροντίσατε να δυστυχήσει ένας ολόκληρος λαός. Αν όλα αυτά τα βλέπετε και είστε ευχαριστημένος σας λυπούμαι. Στην Ιστορία θα γραφτείτε στις μελανότερες σελίδες. Έχετε σκεφτεί τι θα κληροδοτήσετε στα παιδιά σας; Τα έργα σας θα τα ακολουθούν μια ολόκληρη ζωή. Θα τα στιγματίσουν!

    Κι αυτό θα είναι η αμοιβή σας για τα πεπραγμένα σας.

    Η υστεροφημία σας χτίζεται με το
    αίμα ενός λαού!

    Γράφει:Η Βάσω Βουργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπούτζουκας Τηλέμαχος15 Σεπ 2013, 5:15:00 π.μ.

    Εγώ δεν έχω βάλει το σχολείο, ούτε γράμματα ξέρω πολλά....

    Θα συμφωνήσω σε ένα όποιος αυτοκτονεί είναι δικαιώματα του,Όμως ΌΠΟΙΩΝ πάνε να τον αυτοκτωνήσουν οι φόροι, η πείνα, το κρύο, η ανεργία, το γάλα του παιδιού του κ.τ.λ ..κ.τ.λ καλό θα ήταν όταν έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη να πάρει και έναν που του κουνά το δάχτυλο επιδεικτικά...

    Προσωπικά δεν θα αυτοκτονήσω ΜΟΝΟΣ σαν τον συχωρεμένο τον φαρμακοποιό έξω από την βουλή ,όμως πρέπει να αμυνθώ από ψευτωκουλτουριαριδες , από φασίστες ΝΆΖΙ, από καθοδηγητές περί επανάσταση ΛΑΈ, και όλες την ΤΡΙΧΕΣ ...

    Τώρα είμαι πάππους ,δούλεψα, ταξίδεψα ως μούστος σχεδόν όλον το κόσμο , έμεινα και ένα φεγγάρι στην ΚΟΥΒΆ , έφτασα να πάω μέχρι την παλαιά σοβιετική ένωση επί εποχής Μπρέζνιεφ?? Τα είδα έτσι τα είδα και αλλιώς που λένε, έμαθα τι έλεγε ο μεγάλος ΤΣΕ ΓΚΕΒΆΡΑ{ παν ανθρωπινή Παγκοσμιοποίηση} εκεί πάτησαν και ΠΑΤΟΎΝ οι κεφαλαιοκράτες και διαλύουν τους ανθρώπους....

    Η ΧΧΧ πολυεθνική κατασκευάζει το ΧΧΧΧ προϊών με 2 δολάρια μεροκάματο σε μια χώρα της Ασιας ,που δεν μπορεί να το αγοράζει αυτός που το φτιάχνει και το φέρνουν να το αγοράσουν οι δυτικοί; που παίρνουν 15 ευρώ; αυτό ονοματίζετε ελεύθερη αγορά; .... δεν έχουν καταλάβει ότι αυτό θα είναι και ο τάφος τους, γιατί αν ο δυτικός είναι άνεργος γίνετε πιο φτωχός από τον Ασιάτη τον 2 δολαρίων ,ΤΙ λέτε ότι δεν θα συμβεί;

    Κύριοι παίζουν ένα αγώνισμα χωρίς κανόνες, και όταν παίζετε το αγώνισμα χωρίς κανόνες οι φίλαθλοι μπαίνουν στο γήπεδο και τα κάνουν ΠΟΥΤΑΝΑ ..

    Τώρα θα μου πει κάποιος κάνεις λάθος εμείς έχουμε κανόνες διαιτητές κ.τ.λ υπάρχει και το διεθνές δίκαιο.. ΛΑΘΟΣ, το δίκαιο του ισχυρού υπάρχει , αυτό ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΆΡΧΕΙ... ρωτήσετε ένα π.χ χρυσό κλούβιο αυγό απλό ψηφοφορώ ,η έναν της Ν.Δ ,ΠΑΣΟΚ ,ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε, ΔΗΜΑΡ τι είναι η Α.Ο.Ζ; και τι υφαλοκρηπίδα; με τι αποστάσεις μετριούνται ξέρει;

    Λένε οι φασίστες, και στο ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ οι Κρανιδιωτηδες να κηρύξουμε Α.Ο.Ζ.. μάλιστα να κηρύξουμε λέω και εγώ ,έχουν της αποστάσει οι ακτές μας από την γείτονα χώρα 200+200 μίλια=400..γιατί πρέπει να έχομε 200 μίλια θαλάσσια εκτάσει εμείς, άλλα και 200 μίλια η ακτή η όποιας γείτονας χώρας και να συναντηθούμε στα 400 μίλια, υπάρχουν οι αποστάσεις αυτές; ΌΧΙ,αυτό έκανε η ΧΟΎΝΤΑ που λένε οι φασίστες ότι ο διδάκτορας {{πατριώτης}} Παπαδόπουλος βρήκε τάχα τους Υδρογονάνθρακες άλλα δεν τον άφησαν οι {ΚΑΚΟΙ} να μας κάνει όλους πλούσιους.. έτσι βγήκαν οι Τούρκοι παγανιά στην Κύπρο...

    Για να κάνεις αυτές της ενέργειες με ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ θα πρέπει να έχεις ΌΠΛΑ και συμμαχίες αλλιώς βάζεις τον λαό ΣΟΥ στην καρμανιόλα..

    Είναι όμως ένα δυνατό διπλωματικό χαρτί που θα πρέπει η Ελλάδα να το παίξει και γρήγορα μάλιστα, τώρα πατάμε σε δυο βάρκες Ευρώπη+Ρωσία και από την άλλη ΗΠΑ+ΙΣΡΑΗΛ .. και αντί να τα πούν αυτά ΔΥΝΑΤΆ στο λαο και στην παγκόσμια Κοινή Γνώμη τα τα διαπραγματευόμαστε ΔΥΝΑΤΆ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΆ, αυτοί παίρνουν ΔΑΝΊΑ και μνημόνια, ΕΣΤΙ δίνουν το δικαίωμα να μας λέει ο κάθε Κασιδιάρης την μπούρδα του, ότι θα βάλει ένα τρυπάνι να βγάζει πετρέλαιο, ότι θα βάλουμε όλοι κελεμπίες κ.τ.λ..Και ποιος;και με τι; θα εξοπλίσει τον στρατό για να πάρουμε και την Αγία Σόφια και την πανάγια την Σουμελα; Άντε να μην πω ονόματα και γίνω κακός...

    ΑΑΑ τα τα πουν οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ στιλ ΜΠΑΜΠΗ ...η Αντιπολίτευση τι κάνει μετρά τα ποσοστά της;

    ΓΙΑΤΊ ΣΧΕΔΌΝ, ΌΧΙ ΌΛΟΙ πιουν την νήσσαν ιδικά στην TV; ΕΕΕ.;;;

    Διαπραγματευτείτε κύριοι της αριστεράς να μην σας λέει ο κάθε μπουμπουκος ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΝ ΒΓΕΊΤΕ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΝΝΝ..

    Δεν είναι κακό να πεις ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ,Η ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΚΛΕΛ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΊΞΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΡΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μελισσανίδης vs Μαρινάκη στον Τάφο του Ινδού

    Παραθέτουμε ατόφια αποσπάσματα από τα όσα διημείφθησαν προχθές ανάμεσα σε δύο κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες, προέδρους ιστορικών ποδοσφαιρικών ομάδων και υποστηρικτών, με όλες τις σημασίες της λέξεως, της ελληνικής Δεξιάς.

    Ο διάλογος παρατίθεται με όλο τον σεβασμό προς τα δύο μέρη και το διευκρινίζω, για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση και χαντακωθώ.

    Ξεκινάμε από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ και του ΟΠΑΠ Δ. Μελισσανίδη, που εδήλωσε τα εξής για
    τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη: «Αυτοί τελειώσανε! Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άνδρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουνε πάει στον στρατό!».

    Το φουρό, αν δεν το γνωρίζετε, ήταν ένδυμα που φοριόταν μέσα από τη φούστα και έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια. Το πιθανότερο, άρα, είναι ότι ο κ. Μελισσανίδης αφήνει υπονοούμενα για την ηλικία του κ. Μαρινάκη, ότι είναι δηλαδή της εποχής του φουρό και δεν υπαινίσσεται κάτι πρόστυχο, όπως θα φαντάστηκαν κάποια βρώμικα μυαλά. Για τα περί στρατού θα ρωτήσω την κ. Γεννηματά που είναι αρμοδία.

    «Δεν ασχολούμαι, αλβανικές κουράδες είναι αυτές» συνέχισε ο κ. Μελισσανίδης και ζητώ συγγνώμη πρωί πρωί για τη δυσοσμία. Τι ιδιαίτερο έχουν οι αλβανικές κ… δεν το ξέρω, ίσως όμως να είναι για τις κ… ό, τι είναι ο χαλβάς Φαρσάλων για τους χαλβάδες. «Με τσίου- τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα έρθουν;» κατέληξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο οποίος με το «τσίου - τσίου» εννοεί προφανώς κάποιο είδος υπερόπλου, που θα αντισταθμίζει το γλίσχρο νεροπίστολο. Το έχει πει άλλωστε και ο Αϊνστάιν: «Αν ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος γίνει με πυρηνικά, ο Δ' Θα γίνει με τσίου - τσίου».

    Σε αντίθεση με τον κ. Μελισσανίδη, ο κ. Μαρινάκης επέλεξε να απαντήσει σε ήπιους τόνους: «Προφανώς δεν θα πέσουμε στο επίπεδο ενός ανθρώπου του οποίου η διαδρομή είναι γεμάτη βρωμιά, απειλές, τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς. Που είναι στρωμένη με καταδίκες για λαθρεμπόριο και απειλές κατά ζωής, με κατασχέσεις για φοροδιαφυγή, αλλά που κατά έναν περίεργο τρόπο κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος». Και μετά από αυτή την ολομέτωπη επίθεση φιλίας, ο κ. Μαρινάκης καταλήγει: «Τα μόνα φώτα που ίσως χρειαστεί να κλείσει ο κ. Μελισσανίδης είναι τα φώτα ενός κελιού».

    Φουρό, κουράδες, τσίου-τσίου, τραμπουκισμοί, ξυλοδαρμοί, λαθρεμπόριο, εκβιασμοί, απειλές κατά ζωής, κατασχέσεις, φοροδιαφυγή, κελιά. Θαυμάστε το επίπεδο του επιχειρηματικού κατεστημένου που στηρίζει τη Δεξιά του Σαμαρά, απολαύστε την ευωδιά των άπλυτων που βγάζουν μόνοι τους στη φόρα. Εφοπλιστές με εκατοντάδες φοροαπαλλαγές, πετρελαιάδες που τους χαρίζουνε τα πρόστιμα, ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων που τους δίνουν τον κρατικό τζόγο, φανεροί ή αφανείς μέτοχοι ΜΜΕ. Εν μέσω κρίσης και απελπισίας, τζόγος, ποδόσφαιρο και ενημέρωση στα χέρια των επιχειρηματιών της Δεξιάς, στα χέρια της ίδιας της Δεξιάς.

    Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη...
    ------------------------------
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΊ ΜΕ ΑΡΧΊΔΙΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ;..ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ??? ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕ..ΘΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Η ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΣΑΣ; ΕΕΕΕ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ Ο.Ε.Ο ΟΕΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση