GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Να μην περάσει το εμφυλιακό κλίμα..."

Γιάννης Μιχελογιαννάκης: «Όχι στο εμφυλιακό που σηκώνει η κυβέρνηση για να εισπράξει οφέλη από ένα πολλαπλά ¨βιασμένο¨ λαό»  Ο αποπροσανα...

Γιάννης Μιχελογιαννάκης: «Όχι στο εμφυλιακό που σηκώνει η κυβέρνηση για να εισπράξει οφέλη από ένα πολλαπλά ¨βιασμένο¨ λαό» 
Ο αποπροσανατολισμός της κοινωνίας φαίνεται ξεκάθαρα από το να στέλνονται τα μηνύματα της Χρυσής Αυγής παντού, ακόμα και σε βουλευτές άλλων κομμάτων. Αυτά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα οφείλει η κυβέρνηση να τα πατάξει και όχι να τα εκμεταλλεύεται.
Θεωρώ επίσης ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην περάσει το εμφυλιακό κλίμα που σηκώνει με ευθύνη της η κυβέρνηση, με σκοπό να εισπράξει οφέλη στις πλάτες ενός πολλαπλά "βιασμένου" λαού.
Ιωάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ





3 σχόλια

  1. Αν ο Δένδιας τα είχε παραδώσει νωρίτερα(για 20 επιθέσεις, λ.χ., όχι 32), οι φασίστες θα έμπαιναν εδώ και μήνες στην στενή, ο Φύσσας, και πολλοί μετανάστες θα ήταν ζωντανοί.
    ..Πότε θα συλληφθεί ο Δένδιας για συνέργεια και υπόθαλψη εγκληματιών???

    Οι συλλήψεις, από ότι διαρρέουν δικαστικές πηγές, στέκονται σε πολύ καλό "δεμένο" κατηγορητήριο, με εκατοντάδες σελίδες, μας ενημερώνει η δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ.

    Μέσα σε λίγες μέρες, ελάχιστες, η δικαιοσύνη "έδεσε" την υπόθεση. Αυτό σημαίνει, ότι το υλικό που παρέδωσε στον Άρειο Πάγο, προ ημερών ο Δένδιας ήταν πληρέστατο.

    Όμως θυμίζουμε, ότι το υλικό που παρέδωσε ο Δένδιας, αφορούσε 32 περιστατικά τον τελευταίο χρόνο, όχι τις τελευταίες ημέρες. Και ο Δένδιας, μαζί με την Ελληνική Αστυνομία είχαν για μήνες όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία (πλην της δολοφονίας Φύσσα), που θα..
    οδηγούσε τους Χρυσαυγίτες στην φυλακή.

    Αν ο Δένδιας τα είχε παραδώσει νωρίτερα(για 20 επιθέσεις, λ.χ., όχι 32), οι φασίστες θα έμπαιναν εδώ και μήνες στην στενή, ο Φύσσας, και πολλοί μετανάστες θα ήταν ζωντανοί.

    Δεν θα είχαν προλάβει, να πάρουν τον Ρουπακιά τηλέφωνο, να πάει να "καθαρίσει" τον Παύλο, γιατί όπως όλοι λένε, η Χ.Α. είναι μία οργάνωση, με σκληρή ιεραρχική δομή, με τον αρχηγό να εγκρίνει τα πάντα. Ο αρχηγός στην φυλακή, από φόβο, από αδυναμία οργανωτική κτλ, δεν θα έδινε άλλες δολοφονικές εντολές! Για το παραπάνω, ο Δένδιας είναι συνένοχος στην δολοφονία του Φύσσα, και όχι μόνο σε αυτή!

    Η υπόθαλψη έρχεται δεύτερη, και εκεί, κυβέρνηση, Δένδιας και αστυνομία είναι ένοχοι....Είχαν τα στοιχεία στα ντουλάπια τους.....

    Η Ελληνική Δικαιοσύνη, οφείλει να δράσει! Η Χρυσή Αυγή, χωρίς την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά, δεν θα έκανε κάποιους φόνους, επιθέσεις κτλ...Στον πρώτο φόνο, θα την είχαν διαλύσει, αν ήθελαν!

    Άνεμος Αντίστασης...=Κρανιδωτη μην ξεφτίλιζεσε Άλλο ,σε ξέρουμε τα ορφανα θεσ ΠΑΡΤΑ και ΣΚΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή φασίστας.Ο καημός σου καραγκιόζη μη ριχτούν τα καινούργια αφεντικά σου. Αυτούς που σε. ψήφισαν και τους έφτυσες τους ρώτησες αν είναι λάτρεις του φασισμού και του ναζισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ζωή φασίστας.Ο καημός σου καραγκιόζη μη ριχτούν τα καινούργια αφεντικά σου. Αυτούς που σε. ψήφισαν και τους έφτυσες τους ρώτησες αν είναι λάτρεις του φασισμού και του ναζισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση