GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννης: "Στοίχημα τη βουλευτική μου έδρα ότι καθηγήτριες στην Ηλεία παίρνουν άδεια για να μείνουν έγκυες"!

Μία αναφορά του Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι οι καθηγήτριες στο Ηράκλειο και στην Ηλεία παίρνουν άδεια ένα χρόνο πριν για να μείνουν έγκυ...


Μία αναφορά του Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι οι καθηγήτριες στο Ηράκλειο και στην Ηλεία παίρνουν άδεια ένα χρόνο πριν για να μείνουν έγκυες ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι υπάρχουν 300 κενά στο Ηράκλειο και αναφερόμενος στον Θ. Κοτσιφάκη είπε: «Τρία χρόνια θεωρείτε λογικό να έχουμε 300 κενά;».
Μάλιστα, τόνισε ότι κάθεται ένα χρόνο μια γυναίκα για να μείνει έγκυος. Ο κ. Κοτσιφάκης είπε ότι δεν ισχύουν τα λεγόμενα του Μ. Κεφαλογιάννη.
Τότε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποιώντας τη φράση που έχει γίνει γνωστή από τον Άδ. Γεωργιάδη είπε στον πρόεδρο της ΟΛΜΕ: «Τη βουλευτική μου έδρα και την προεδρία σας τη βάζουμε στοίχημα;». Ο κ. Κοτσιφάκης του απάντησε «Δε βάζω στοίχημα εγώ. Αυτά να τα πείτε στον Γεωργιάδη».
Στη συνέχεια ο βουλευτής του έλεγε «δώστε μου το λόγο της τιμής σας ότι δεν ισχύει αυτό».
patrisnews.com

1 σχόλιο

  1. Μα αγαπητε κ. Κεφαλλογιάννη και αν ισχύει αυτό εσεις το φτιάξατε αλλιώς δε θα βγαίνατε βουλευτής στη πόλη σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση