GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Και το ΚΚΕ θέλει την ανατροπή της Δημοκρατίας...

Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή και όσους τη στήριξαν εξαπέλυσε ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση. "Ανώμαλοι και διεστραμ...

Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή και όσους τη στήριξαν εξαπέλυσε ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση.
"Ανώμαλοι και διεστραμμένοι άνθρωποι σε όλες τις χώρες", είπε ο κ. Πάγκαλος εξηγώντας την ύπαρξη ναζί στην Ελλάδα.
Ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι η δύναμη της Χρυσής Αυγής, αυξήθηκε, λόγω της φτώχειας και της ανεργίας, αλλά πρόσθεσε ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.
"Όσοι πεινάνε και χάνουν τα σπίτια τους δεν πάνε να γίνουν χρυσαυγίτες", τόνισε ο κ. Πάγκαλος, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους προβάλλουν και προωθούν το ναζιστικό μόρφωμα.
"Είδα ένα εμετικό έντυπο, το οποίο είχε αντιφασιστική πρώτη σελίδα. Μα αυτοί έγλειφαν τους χρυσαυγίτες κάθε βδομάδα και τους καμάρωναν".
Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι η Δημοκρατία επιτρέπει στους εχθρούς της να εκφράζονται εναντίον της και πρόσθεσε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι το μόνο κόμμα που το κάνει αυτό.
Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι το ΚΚΕ έχει στο καταστατικό του την ανατροπή της Δημοκρατίας με επανάσταση και την εγκαθίδρυση σοβιετικής δημοκρατίας
"Προτείνει την κατάργηση του πολιτεύματος. Είναι ελεύθεροι να λένε ότι θέλουν. Υπάρχουν και άλλα κόμματα, που απλώς δεν το λένε".

Να μην υπάρξουν καθυστερήσεις
Ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι το πρόβλημα άρχισε όταν οι χρυσαυγίτες έκαναν παρελάσεις και επιθέσεις για να επιβάλλουν τη θέλησή τους και τότε δεν υπήρξε παρέμβαση του κράτους.
Ζήτησε μάλιστα να ασχοληθεί ομάδα δικαστικών, ώστε να μη χαθεί αυτή η υπόθεση, όπως τόσες άλλες και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.
"Θεωρώ ότι η δικαστική διερεύνηση πρέπει σε 2-3 μήνες να έχει καταλήξει στα ακροατήρια. Υπάρχουν πολλές αξιόποινες πράξεις. Υπάρχουν φόνοι, αλλά επειδή ήταν φόνοι μετανάστη δεν μας ενδιέφεραν. Να αναλάβει και η Βουλή την ευθύνη της. Η ασυλία η βουλευτική δεν υπάρχει για να σκοτώνεις κόσμο. Υπάρχει για να σε καλύπτει όταν εκφράζεις τις πολιτικές σου απόψεις", σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Πάγκαλος για Χ.Α. από stefanelonikitelo

7 σχόλια

  1. Άντε ρε γελοίε, γεννίτσαρε, τράβα στη χωματερή της Ιστορίας, όπου ανήκεις.

    Γελοίο υποκείμενο, κουραδομηχανή, Πάγκαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάγκαλε έχεις πέσει εις κατάθλιψην διότι δεν σε γαμεί κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δες τε τον, μία γουρούνα δεν είναι πιο κομψή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τέτοιο σωματότυπο δεν γίνεται να έχεις ισορροπημένη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα ο εγκέφαλός του περιβάλλεται με ξύγκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, ας είχες και συ να πηδήξεις από τη μεταπολίτευση και θα σου έλεγα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση