GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η σημερινή είδηση του θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού Μιχάλη Γιαννάτου, o οποίος άφησε την τελευταία του πνο...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η σημερινή είδηση του θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού Μιχάλη Γιαννάτου, o οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Μιχάλης Γιαννάτος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1941 και το 1965 πήγε στη Δραματική Σχολή του Ντίνου Δημόπουλου.

H πρώτη επαγγελματική του εμφάνιση ήταν στην ταινία «Οι στιγματισμένοι», του Γιώργου Ζερβουλάκου, με πρωταγωνιστές τους Φούντα και Κοντού. Μαθητής ακόμα, έπαιξε με τον Κατράκη στο θεατρικό «Καπετάν Μιχάλης».

Ξεχώρισε και στο εξωτερικό αφού το πιστοποίησαν και οι 27 ξένες κινηματογραφικές παραγωγές στις οποίες έπαιξε όπως το "Εξπρές του Μεσονυκτίου", "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι", "Μόναχο", κ.α.

Μιλούσε πέντε γλώσσες και ήταν αγαπημένος ηθοποιός του Θόδωρου Αγγελόπουλου, αφού τον έχει επιλέξει σε όλες τις ταινίες του.

Έπαιξε ακόμη στην «Πολίτικη κουζίνα» τού Μπουλμέτη, στην ευρωπαϊκή συμπαραγωγή «Ο τελευταίος άρχοντας των Βαλκανίων» και εν ολίγοις σε 27 ταινίες του εξωτερικού, σε συνολικά 100 ταινίες (ελληνικές και ξένες) και κάπου 100 σειρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση