GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ‏...

Λυπάμαι αφάνταστα για το θάνατο του 34χρονου μουσικού από το Κερατσίνι. Το παρακράτος , έκανε καλά τη δουλειά του. Την ώρα που οι απεργια...

Λυπάμαι αφάνταστα για το θάνατο του 34χρονου μουσικού από το Κερατσίνι. Το παρακράτος , έκανε καλά τη δουλειά του.
Την ώρα που οι απεργιακές κινητοποιήσεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, την ώρα που σύσσωμος ο ελληνικός λαός από ένα ευρύ πολιτικό και κομματικό φάσμα κατεβαίνει στους δρόμους για να αντισταθεί στη λαίλαπα των απολύσεων και την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας, κάποια "σαΐνια", δίνουν βορά το σώμα ενός νέου ανθρώπου για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματά της.
Για το παρακράτος, ο Killah P. ήταν απλά ένας αριθμός. Δεν έλαβε κανείς υπόψη του τα όνειρα, τους στόχους, την ανάγκη του για ευτυχία, για επιτυχία, για αγάπη.
Ετούτες τις δύσκολες ώρες, συνιστώ μόνο ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Μην παίξετε το παιχνίδι τους. Μην χωριστείτε σε ομάδες, κομματικές ή μη. Μην πολεμήσετε μεταξύ σας. Ας μην χυθεί άλλο αίμα αθώων.
Ο εχθρός είναι ένας: Οι διεθνείς και οι εγχώριοι τοκογλύφοι. Εκεί πρέπει να εστιαζόμαστε.
Θυμηθείτε μόνο το απόφθεγμα του Ουίνστον Τσώρτσιλ και πορευθείτε ανάλογα:
"Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας".
Aντίνοος

4 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος19 Σεπ 2013, 3:21:00 π.μ.

    Ψυχραιμία όλοι παιδιά ΜΈΧΡΙ να μας σφάξουν όλους .... ψυχραιμία μέχρι να μας στείλουν όλους στα γουναράδικα..

    Και μιας και είπα γουναράδικα ΞΈΡΕΤΕ ποιος το είπε Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΟΤΗΣ που να μάθουν οι νέοι ότι στον Εμφύλιο ήταν ΝΕΚΡΟΣ ,..Όμως κύριε Λαζαρίδη μεγάλε πρώην κομουνιστή το γνωρίζετε καλά σε κάθε επιχείριση Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΟΤΗΣ ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΝΆΖΙ έλεγε στους συναγωνιστές του ,και αν δεν πάει καλά η επιχείριση αν μας πιάσουν θα μας πάνε στο σφαγείο-γουναράδικο- όπως τους Εβραίους στους φούρνους... όμως το κρύβουν δεν το λένε το διαστρέβλουν..

    Ψυχραιμία παιδιά να μας πάρουν και τα σπίτια , να μας φέρουν νέα μέτρα, ψυχραιμία παιδιά κάνετε υπομονή να οργανωθούν ΚΑΛΆ ΟΙ ΝΑΖΊ..

    Όμως θέλω να πω μπράβο στην γενναία γυναικά αστυνομικό ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΊΔΙΟΙ που έκανε το καθήκον της, αυτόν τον αστυνομικό θέλει ο ΛΑΟΣ αυτόν το Δικαστή, αυτόν τον διοικητή οργανισμού ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΔΕΗ-..
    αυτόν το κυβερνήτη αυτόν το υπουργό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI AIΣXOΣ ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΗΛ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ
    ΣΕ ΧΕΡΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΟΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ .ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.ΠΟΙΟΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ .ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΟΥΡΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΤΟΥΤΟ,Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΕΙΝΟ .
    ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" ;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ;
    ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ .
    Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ.
    Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ,ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ !

    ΝΑ ΠΟΙA EINAI H ELIT ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
    LORD JACOB ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
    ΚΑΙ
    SIR EVELYN DE ROTHSCHILD .
    https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
    ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψυχραιμία παιδιά μέχρι να σωθούν όλες οι (κωλο)τράπεζες των rothschilds...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση