GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απήγαγε την πρώην αγαπημένη του

Επιχείρηση απαγωγής της πρώην αγαπημένης του, οργάνωσε ένας 29χρονος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, αλλά τα σχέδιά του...


Επιχείρηση απαγωγής της πρώην αγαπημένης του, οργάνωσε ένας 29χρονος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, αλλά τα σχέδιά του...

ανέτρεψε η αστυνομία.

Ο 29χρονος, μαζί με έναν 22χρονο συνεργό του, συνελήφθησαν, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, το πρωί της Δευτέρας, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για αρπαγή κατά συναυτουργία και παράνομη κατακράτηση της 23χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Ξυλόκαστρο, οι συλληφθέντες προσέγγισαν την 23χρονη, η οποία επέστρεφε στην οικία της πεζή συνοδευόμενη από 28χρονο συνάδελφό της και με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκασαν να επιβιβαστεί στο όχημα του 22χρονου και τράπηκαν σε φυγή.

Σε κοντινή απόσταση, την επιβίβασαν στο όχημα του 29χρονου, ο οποίος αναχώρησε μαζί της με πιθανό προορισμό την Ήπειρο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου και του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου, στη περιοχή του Κιάτου.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Κορινθίας και ύστερα από τηλεφωνική διαπραγμάτευση που ακολούθησε με τον 29χρονο, προσήλθε λίγες ώρες αργότερα με το όχημά του και την 23χρονη στη γέφυρα του Ρίου Αχαΐας και συνελήφθη.

Τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

directnews.gr

1 σχόλιο

  1. Μετά τη δολοφονία, ο Σαμαράς δεν είχε άλλα περιθώρια.

    Από το «καμιά ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας» του Σαιν Ζυστ, μέχρι την υποσχόμενη δίκαιη δίκη του υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Αθανασίου, η απόσταση είναι μεγάλη και ανιστόρητες οι ταυτίσεις.

    Δεν μπορώ να μην επισημάνω πάντως ότι το άρθρο 187 του Π.Κ., που ψηφίστηκε το 2001, περί συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση εφαρμόζεται ευρέως, όχι μόνο σε πολιτικές οργανώσεις, αλλά κατά κόρον και σε οργανώσεις της λεγόμενης βαριάς εγκληματικότητας.

    Το νομικό παράδοξο στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι ναι μεν η Χρυσή Αυγή θεωρείται και είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά συλλαμβάνονται για συμμετοχή κατ' επιλογήν μόνο κάποια μέλη της και κάποιοι βουλευτές της και όχι όλοι.

    Το ίδιο έκανε και το μετεμφυλιακό και το μεταπολιτευτικό κράτος, με τους ταγματασφαλίτες και τους χουντικούς αντίστοιχα. Αυτούς και τα παιδιά τους, συνάντησε η Χρυσή Αυγή στον κρατικό μηχανισμό και όχι μόνο.

    Ο Σαμαράς και η Ν.Δ. μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έπρεπε να αντιδράσουν δυναμικά. Δεν είχαν άλλα περιθώρια ανοχής.

    Το πρόβλημά τους όμως είναι και παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, που και μόνο με την παρουσία του λειτουργεί αποσταθεροποιητικά για το σύστημα. Ένα σύστημα που αποσταθεροποιείται από την αδυναμία του να καλύψει κοινωνικές ανάγκες. Και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να τον εξαρθρώσουν, δεν μπορούν να τον απονομιμοποιήσουν, δεν μπορούν να του κοντύνουν τα ποσοστά. Ή, για να το πούμε αλλιώς, δεν μπορεί το πολιτικό σύστημα να ζωντανέψει τον δικομματισμό και την απρόσκοπτη αναπαραγωγή της πολιτικής και της οικονομικής εξουσίας.

    Παρά τη συκοφαντία, παρά την αντιδημοκρατική εκτροπή, παρά το κράτος έκτακτης ανάγκης, παρά τη βία και τον εκφοβισμό της κοινωνίας, η ανατροπή παραμένει ελπίδα και κοινωνικό αίτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση