GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τρόικα έφυγε… για να επιστρέψει

Λίγο μετά το μεσημέρι ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Οικονομικών η συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας. Είχε ...


Λίγο μετά το μεσημέρι ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Οικονομικών η συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας.
Είχε προηγηθεί νωρίτερα η συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα, με τον Αντώνη Σαμαρά να δηλώνει ότι η συνάντηση πήγε καλά, όταν ρωτήθηκε σχετικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν αναχωρήσει για το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας με τον Γιάννη Στουρνάρα συνεχίστηκε στο υπουργείο Οικονομικών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο από τα εκκρεμή ζητήματα που έκλεισε ήταν τα νούμερα για το 2013.

Όλα τα άλλα θέματα παραμένουν ανοιχτά, και οι επικεφαλής της τρόικας αναχώρησαν, για να επιστρέψουν πιθανότατα μετά από 15-20 μέρες, και αφού προηγηθεί αλληλογραφία μεταξύ των δυο πλευρών.
http://ysterografa.gr/

2 σχόλια

  1. Ψηφίζω ή καλύτερα ψήφιζα ΝΔ. Αφού όμως για άγνωστους σε μένα λόγους, δεν μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα, γιατί δεν πάμε σε μία κοινοβουλευτική δικτατορία, που τα πράγματα θα τρέξουν γρηγορότερα? Δεν αρέσει η λέξη ή οι πολιτικοί δεν μπορούν να ομολογήσουν την ανεπάρκειά τους? Κύριοι είστε όλοι ανεπαρκείς. Στουρνάρα, με μαγείρεμα αριθμών θα λύσεις το πρόβλημα της οικονομίας? Δεν ντρέπεσαι? Άντε να φτιάξεις τη φάτσα σου πρώτα και μετά να το παίξεις ειδικός. Παλιάνθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα για να φανεί η φτήνια σας. Σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση