GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπερίσα: Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρήσει τον Κάτσε εξαιτίας των Ναζί και της αλβανοφοβίας

Ο Σαλί Μπερίσα, πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, ασχολήθηκε με την ανάρτηση της φωτογραφίας του Έργκους Κάτσε με μπλούζα του UCK εκτιμώντ...

Ο Σαλί Μπερίσα, πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, ασχολήθηκε με την ανάρτηση της φωτογραφίας του Έργκους Κάτσε με μπλούζα του UCK εκτιμώντας ότι μια ενδεχόμενη αυστηρή τιμωρία από τον ΠΑΟΚ θα είναι επηρεασμένη είτε λόγω «αλβανοφοβίας» είτε... «αποτέλεσμα πίεσης των νεοναζί».
Η επίσημη δήλωση του Αλβανού πρώην πρωθυπουργού:

«Τι καλά... Ηταν Αλβανός! Για την αλβανοφοβία, ένα μπλουζάκι με το έμβλημα του UCK είναι χειρότερο από τη φωτογραφία του Χίτλερ.

Αγαπητοί φίλοι, το προηγούμενο διάστημα ο τελευταίος Αλβανός που έγινε θύμα είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στην Εθνική μας, ο 20χρονος Έργκους Κάτσε.
Μία μεσαιωνικού τύπου καταιγίδα ρατσιστικών σχολίων ξέσπασε εναντίον του επειδή ανάρτησε στo Facebook μία προσωπική φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι φοράει μπλουζάκι που γράφει UCK. Αυτή τη μάχη την άρχισαν οι Έλληνες Ναζί, που έχουν το ρατσισμό ιδεολογία τους. Αλλά, ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΟΚ θέλει να τιμωρήσει με μεσαιωνικό τρόπο τον ποδοσφαιριστή, κάτω από την πίεση των Ναζί ή της αλβανοφοβίας.
Αν αποδειχθεί ότι αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα της πίεσης των Ναζί, αυτό θα είναι καταστροφή για το σύλλογο, αλλά και την φιλόξενη πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένα μπλουζάκι του UCK δεν μπορεί να αποτελέσει απειλή για κανέναν. Η Αλβανία και το Κόσοβο σέβονται πλήρως τα υπάρχοντα σύνορα και αυτή η θέση αντιπροσωπεύει κάθε Αλβανό, αγόρι ή κορίτσι, άνδρα η γυναίκα που με τη μεγάλη θυσία του βοήθησε οι Αλβανοί να κατακτήσουν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια».

2 σχόλια

  1. ΓΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕ ΓΙΑΤΡΕ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ-ΧΟΤΖΑ
    ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...
    Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑ...

    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ??? ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ 50 ΣΕ 1, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕΡΒΟΥΣ....

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...

    ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση