GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτη συνάντηση του Προέδρου του ΙΣΑ με τον Υπουργό Υγείας

Έκτακτη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείαs Α. Γεωργιάδη, είχε ο Πρόεδροs του Ιατρικού Συλόγου Αθηνών Γ. Πατούληs σήμερα το απόγευμα στο Υπου...

Έκτακτη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείαs Α. Γεωργιάδη, είχε ο Πρόεδροs του Ιατρικού Συλόγου Αθηνών Γ. Πατούληs σήμερα το απόγευμα στο Υπουργείο Υγείας. Θέμα της συνάντησης ήταν η τελευταία επίσκεψη της Τρόικας στην Ελλάδα και οι συζητήσεις που έγιναν για το φάρμακο και τον ΕΟΠΥΥ.
Ο Προέδρος του ΙΣΑ ξεκαθάρισε ότι αποτελεί κόκκινη γραμμή η συνταγογράφηση της εμπορικής ονομασίας των φαρμάκων και εξήρε την προσπάθεια του Υπουργού Υγείας για τη δικαίωση των αιτημάτων του ιατρικού κόσμου, με τα όποια διασφαλίζεται η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.
Ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί προκειμένου να πειστεί η Τρόικα και να αλλάξει ο νόμος Λοβέρδου που έχει διαστρεβλώσει τα ορθά δεδομένα για τη θεραπευτική ευθύνη εγκυμονώντας μεγάλους κινδύνους για τη Δημόσια Υγεία.
Ο Υπουργός τόνισε ότι η διαπραγμάτευση με την Τρόικα συνεχίζεται και για ό,τι νεότερο υπάρξει, θα αποφανθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση