GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλη η αλήθεια για το πώς η Συρία οδηγήθηκε στον εμφύλιο σπαραγμό και στην επικείμενη επέμβαση της Δύσης [βίντεο]

Ο Ρόμπιν Μπάρνγουελ ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Συρία το 1995 με σκοπό να ανακαλύψει δια ζώσης την ιστορία και το πνεύμα του συριακού λ...


Ο Ρόμπιν Μπάρνγουελ ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Συρία το 1995 με σκοπό να ανακαλύψει δια ζώσης την ιστορία και το πνεύμα του συριακού λαού. Επέστρεψε εκεί το 2013 με σκοπό την πραγματοποίηση εκτενούς ρεπορτάζ για λογαριασμό του BBC με θέμα το ιστορικό και τους πολιτικο-κοινωνικούς παράγοντες που οδήγησαν στον εμφύλιο σπαραγμό.
Οι δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπο το συνεργείο, προκειμένου να εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες για πρόσβαση στις τοποθεσίες των γυρισμάτων ήταν πολλές και ανυπέρβλητες, καθώς η στάση των συριακών αρμόδιων υπηρεσιών και αρχών δεν ήταν και η πλέον θετική.
Στο βίντεο ο θεατής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη σουρεαλιστική καθημερινότητα των Σύρων της Δαμασκού, οι οποίοι επιδίδονται στην καθημερινή τους ρουτίνα τη στιγμή που στο βάθος ακούγονται πυροβολισμοί και θόρυβοι από τους προωθητήρες των πολεμικών αεροσκαφών καθώς σκίζουν τον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση