GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυο βραβεία για τον ΕΟΤ στην Κίνα

Δυο βραβεία κέρδισε ο ΕΟΤ κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στη διεθνή επαγγελματική έκθεση China Guagdong International Tourism Indu...

Δυο βραβεία κέρδισε ο ΕΟΤ κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στη διεθνή επαγγελματική έκθεση China Guagdong International Tourism Industry Expo στην Guangzhou 2013, που πραγματοποιήθηκε... από την 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2013.

Συγκεκριμένα ο ΕΟΤ πήρε το βραβείο καλύτερου περιπτέρου (best booth design) και το βραβείο καλύτερης οργανωτικής ομάδας. (best organizing team).
O Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχε με περίπτερο 72τμ και πέντε έλληνες συνεκθέτες, στο πλαίσιο της παρουσίας της χώρας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στην Κίνα.
Όπως σημειώνει το υπουργείο Τουρισμού, η συμμετοχή του ΕΟΤ στη συγκεκριμένη έκθεση έγινε με γνώμονα την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Ελλάδας στην τουριστική αγορά της Κίνας και ειδικότερα στη νότια περιοχή που παρουσιάζει ιδιαίτερη οικονομική δραστηριότητα και εξωστρέφεια.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση