GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Επικρατείας ο Αβραμόπουλος, στην Α΄ Αθηνών η Ντόρα

  Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Και τούτο διότι στις επόμενες εκλογές, οψέποτε κι αν γίνουν, θα είν...

 
Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Και τούτο διότι στις επόμενες εκλογές, οψέποτε κι αν γίνουν, θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Αμυνας συζήτησε το θέμα με τον πρωθυπουργό και τελικά συμφώνησαν να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας. 
Η αρχική σκέψη του Δ. Αβραμόπουλου ήταν να είναι και πάλι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, αλλά μετά από τις συζητήσεις που έγιναν με τον Αντ. Σαμαρά, αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να γυρίσει σελίδα. 
Ο πρωθυπουργός θέλει με την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου , σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου, αφενός να ενισχύσει στον μέγιστο βαθμό το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και αφετέρου να στείλει ένα μήνυμα στο εσωτερικό της ΝΔ, ότι τέλειωσαν οι εποχές που το Επικρατείας ήταν αντικείμενο κομματικών ισορροπιών και συμβιβασμών. Το ίδιο μαθαίνουμε θα γίνει και στις ερχόμενες ευρωεκλογές, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει η πλειοψηφία των υποψηφίων να είναι ενεργά πολιτικά πρόσωπα. Τέλος, ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην ξαναβάλει την Ντόρα Μπακογιάννη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αλλά θα της προτείνει να κατέβει ξανά στην παλιά της εκλογική περιφέρεια, την Α’ Αθηνών. 

2 σχόλια

  1. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπαιδευτικός αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 3ο όροφο
    Ημερομηνία: 07/09/2013 22:02

    «Βουτιά» από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Πρέμετής 13 στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, έκανε μία γυναίκα 51 ετών, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα.

    Το πτώμα της μεταφέρθηκε πριν από λίγα λεπτά στο Νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τις συνθήκες του θανάτου της ερευνά η αστυνομία. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις όμως πρόκειται γα αυτοκτονία.

    ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ (ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ-ΠΑΣΟΚ), ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΕΣ!!!

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΤΕ!!!

    ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση