GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορείες στη Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι και προσαγωγές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας φορέων, συνδικάτων και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, που διαδέχονται τα εγκαίνια της 78ης...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας φορέων, συνδικάτων και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, που διαδέχονται τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ.
Στο δρόμο βρίσκονται μέλη του Εργατικού Κέντρου, της ΟΛΜΕ, της ΓΣΣΕ, της ΑΔΕΔΥ, της ΕΔΟΘ και άλλων φορέων ενώ συγκεντρώσεις πραγματοποιούν επίσης οι επιτροπές αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Τα συλλαλητήρια έχουν αναπτυχθεί σε τέσσερα "μέτωπα". Στο άγαλμα του Βενιζέλου (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ, ΕΔΟΘ), στην πλατεία Αριστοτέλους (ΠΑΜΕ), στην Καμάρα (οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς) και στην πλατεία Αγίας Σοφίας (επιτροπές κατοίκων της Χαλκιδικής που αντιτίθενται στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές).
Στην πορεία των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ συμμετέχει και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενης από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.
Προσυγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία και ειδικότερα: στην οδό Κολόμβου οι διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ, στο Συντριβάνι το "Μπλοκ της Άμεσης Δημοκρατίας" και στο κτήριο της ΕΡΤ οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 7.500 άτομα μετέχουν αυτή τη στιγμή στις προγραμματισμένες πορείες σε διάφορα σημεία της πόλης. Οι αρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια.
Από τις 17:00 η περιοχή γύρω από τη ΔΕΘ είναι απροσπέλαστη τόσο για οχήματα όσο και για πεζούς ενώ πάνω από την πόλη πετά ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.
Πληροφορίες από thesstoday.gr

Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη από newsview

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη από newsview

1 σχόλιο

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΡΟΔΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση