GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμπανάκι» από Σβόμποντα για τη δράση της Χ.Α.

Καμπανάκι» στην χώρα μας, ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. στέλνει ο Χάνες Σβόμποντα, με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου ...


Καμπανάκι» στην χώρα μας, ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. στέλνει ο Χάνες Σβόμποντα, με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου  στο Κερατσίνι, αλλά και την ευρύτερη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.
 Αν η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Σαμαράς αποτύχουν να σταματήσουν την γεμάτη μίσος συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής και άλλων φασιστικών ομάδων, θα είναι μία απαράδεκτη προεδρεία και δεν είναι πιθανό να φέρει καμία πρόοδο, είτε για την Ευρώπη, είτε για την Ελλάδα», είπε. Οι δηλώσεις του επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο παρατίθενται σε δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και αναφέρεται στη δολοφονία του 34χρονου «αντιφασίστα ακτιβιστή», όπως τον χαρακτηρίζει, από 15 μέλη της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για ένα «ακροδεξιό κόμμα» που αριθμεί 18 μέλη στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο κ. Σβόμποντα ζήτησε δράση μετά την «άνανδρη επίθεση», αναφερόμενος σε δολοφονία πολιτικών αντιπάλων και κάνοντας λόγο για «ξενοφοβική, νεοναζιστική έχθρα» εκ μέρους της Χρυσής Αυγής. «Αυτό είναι σοκαριστικό και ανυπόφορο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, και ακόμα περισσότερο σε μία χώρα της ΕΕ. Το να επιτίθεται η Χρυσή Αυγή και να σκοτώνει ξένους, μετανάστες και αριστερούς ακτιβιστές, δεν θα βοηθήσει να λυθούν οι κοινωνικές ανισότητες και οι πραγματικές οικονομικές προκλήσεις στην Ελλάδα», φέρεται να είπε. Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα στα αγγλικά 

4 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ μεταφέρει την έδρα του στη Βουλγαρία!

    Μετά τη Βιοχάλκο, μια ακόμα γνωστή ελληνική επιχείρηση μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό. Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μεταφέρει τα γραφεία του στην Βουλγαρία, γιατί στην Ελλάδα το κυνηγάνε για τα νοίκια και κινδυνεύει με κατασχέσεις.
    Τα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Σόφια της Βουλγαρίας είναι σε ημιυπόγειο χώρο και το ενοίκιο είναι 40 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσή Αυγή: Με ‘’Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών’’

    Το βαθύ ελληνικό κράτος χρησιμοποίησε τη νεο-ναζιστική συμμορία.

    Ταυτόχρονα έχτισε τις προϋποθέσεις της παγίδευσής της. Ακολουθώντας τα ίχνη των τηλεφωνικών συνομιλιών, τα οποία η ΕΥΠ σίγουρα διαθέτει, μπορεί να αποδείξει οποιαδήποτε στιγμή ότι ο δολοφόνος, παρόλο που αποτέλεσε τον τελευταίο αποδέκτη μιας (παρα) κρατικής εντολής, ειδοποιήθηκε μέσα από το δίκτυο της Χρυσής Αυγής. Οι εισβολές στα γραφεία της ΧΑ είναι στην ίδια γραμμή.

    Επισήμως, δε θα βρεθεί τίποτα σημαντικό. Αλλά, πολλά θα κρατηθούν σε συρτάρι και θα επιδειχθούν αναλόγως. Προφανώς αυτά τα στοιχεία δεν θα έρθουν στο φως.

    Απλά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκβιάσουν με ποινικές ευθύνες την ηγετική ομάδα τη συμμορίας, να την σύρουν σε βολικούς, για το κυρίαρχο πολιτικό σκηνικό, δρόμους και -φυσικά- να την χαλιναγωγήσουν για να την χρησιμοποιήσουν σα μηχανισμό κρούσης κάτω από τις δικές τους -πλέον- οδηγίες.

    Ας μην παραξενευτούμε εάν η Χ.Α. εμφανιστεί ξαφνικά π.χ. στα σχολεία για να στηρίξει “έμπρακτα” τους απεργοσπάστες ή για να “σπάσει” κάποια μαθητική κατάληψη.

    Ποιός ο εκτελεστής και ποιός ο δολοφόνος;

    Ας μην ξεχνάμε. Τον Λαμπράκη τον ”καθάρισε” ένας Γκοτζαμάνης. Από ιστορική και πολιτική άποψη, είμαστε πλέον όλοι πεισμένοι ότι τον θάνατο τον αποφάσισε και τον παρήγγειλε ο Καραμανλής. Ακριβέστερα το βαθύ αστικό κράτος, μέσα από τους παράνομους μηχανισμούς του.

    Ας μη γελιόμαστε. Το Φύσσα τον εκτέλεσε η συμμορία του Μιχαλολιάκου.

    Τον σκότωσε όμως στην ουσία αυτό που αντιπροσωπεύει και οδηγεί ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

    Είδατε πόσο έτοιμος ήταν ο Λαζαρίδης; Η διαφορά με την υπόθεση Λαμπράκη, είναι ότι ο εκτελεστής δεν είναι απλός πληρωμένος, έχει και κομματική πολιτική ταυτότητα της νεο-ναζιστικής οργάνωσης (άσχετα αν αυτή ‘’δε θα βρεθεί’’ ποτέ), που δρα με ”Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυθήριος Τ. είπε:
    19/09/2013 στις 11:16 pm
    Καί ἐκτός νόμου νά τεθοῦν Φαήλο, καί ἡ Χρυσαυγή καί τό ΚΚΕ καί οἱ συνιστῶσες καί ὁ Λεβέντης,καί νά διαλυθοῦν τελείως,τό κακό ἔχει γίνει,ἡ σπορά ἔγινε καί ἀπέδωσε καρπούς.
    Ὅπως εἶπες,εἶναι πολλοί πού τούς πιστεύουν καί ἐφαρμόζουν κατά γράμμα τά ἰδεώδη τους καί τυφλωμένοι φτάνουν μέχρι τό φόνο.
    Μοιάζουν μέ τούς ὀπαδούς αἰρετικῶν ὀμάδων πού σάν πρόβατα θέλγονται ἀπό τούς θεότρελους ἀρχηγούς τους πού τάζουν παραδείσους καί γιά νά πᾶνε μιά ὥρα ἀρχίτερα αὐτοκτονοῦν ὀμαδικά..
    Καί μιά καί μίλησες γιά ἁρρώστιες καί συμπτώματα,αὐτοί εἶναι ἀπό τά συμπτώματα ἐκείνα,πού καί ἡ ἁρρώστια νά φύγει,ἐκείνα θά συνεχίσουν νά ὑπάρχουν.
    Γι’ αὐτό λοιπόν,σκληρή ἐφαρμογή τῶν νόμων,ἀπό ὅλους καί γιά ὅλους!
    Καί λίγο νά ἀνασάνουμε ἀπό τούς φόρους καί τά χαράτσια,γιατί ἡ πείνα ὀπλίζει τά χέρια ὄχι γιά νά γεμίσει τά στομάχια,ἀλλά τά μυαλά,μέ μπόλικη ἁρρώστια…

    XA XA XA TI GRAFOYN STO http://www.antinews.gr/

    EJO OLOI MONO AYTOI...XA XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:

    Πανικόβλητοι, αδίστακτοι, επικίνδυνοι!


    Μπροστά στις ευρωπαϊκές αντιδράσεις για την υστερόβουλη ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση στη Χρυσή Αυγή, ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να απευθύνει διάγγελμα ενός λεπτού. Αναδιπλώθηκε τακτικά, αλλά παραμένει προσηλωμένος στη στρατηγική της έντασης και της δημιουργίας εμφυλιοπολεμικού κλίματος. Κι άλλος έμπιστος συνεργάτης του, με κορυφαίο θεσμικό ρόλο, ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, επανήλθε στη γραμμή της ταύτισης της Χ.Α. με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο ίδιος που είχε προ καιρού, με δηλώσεις του, βολιδοσκοπήσει για πιθανή κυβερνητική συνεργασία Ν.Δ. - Χ.Α.

    Κι όλα αυτά, ενώ κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. διαφωνούν ανοιχτά με τις επιλογές του πρωθυπουργικού επιτελείου, που συνιστούν αλλοίωση της ιστορικής φυσιογνωμίας του κόμματος. Άραγε η Ν.Δ. μετατρέπεται με βίαιο τρόπο σε... Πολιτική Άνοιξη; Η στρατηγική Σαμαρά προϊδεάζει για μονιμότερη μετατόπιση της Ν.Δ. προς την Ακροδεξιά. Εμφανίζεται έτοιμος να τα κάνει όλα, αρκεί να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία.

    Όταν, όμως, το Μαξίμου βγάζει εκτός συνταγματικού τόξου τον ΣΥΡΙΖΑ και ολόκληρη την Αριστερά, δηλαδή το 35% των πολιτών με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου, είναι προφανές ότι προετοιμάζουν κλίμα εκτροπής. Εν όψει μάλιστα του ενδεχομένου να κερδίσει η Αριστερά στις εκλογές, τα περί "εκτός συνταγματικού τόξου" ισοδυναμούν ουσιαστικά με προκαταβολική αμφισβήτηση της λαϊκής ψήφου. Ιδού ποιο είναι το άκρο!

    Στο απελπισμένο και αδίστακτο κυνήγι του Σαμαρά για την εξουσία ακολουθεί κι ο Βενιζέλος. Αυτό κι αν είναι αλλοίωση της ιστορικής φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ! Χθες επανήλθε στις αντιαριστερές ψυχώσεις του κατασκευάζοντας φάντασμα δηλώσεων Τσίπρα.

    Με την τακτική του Σαμαρά και του Βενιζέλου είναι αναμενόμενο να αντιδράσει η κοινωνία, η οποία διαβλέπει ότι πίσω από την όξυνση και τον ακρωτηριασμό του συνταγματικού τόξου κρύβεται μεθόδευση αποπροσανατολισμού. Είναι σίγουρο επίσης ότι θα αντιδράσουν οι δημοκρατικοί και σκεπτόμενοι οπαδοί τους. Οι δύο μοιραίοι πολιτικοί ηγέτες έχουν καταστήσει τα κόμματά τους, με την προσήλωσή τους στη μνημονιακή καταστροφή, σκιά του άλλοτε κραταιού εαυτού τους. Κοινωνικές δυνάμεις που στήριζαν επί χρόνια τα δύο κόμματα δεν έχουν κανένα λόγο να τους ακολουθήσουν στην προσπάθεια ιδιοποίησης της εξουσίας, που ισοδυναμεί με μεγαλύτερη καταβύθιση της χώρας στην εθνική αναξιοπρέπεια και την κοινωνική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση