GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα βιαστεί και θα δολοφονηθεί η κόρη του Ομπάμα»

Πρωτοφανείς απειλές εκτοξεύει το Ιράν κατά της Ουάσινγκτον, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στο Κογκρέσο για το συριακό... Πρώην Ι...


Πρωτοφανείς απειλές εκτοξεύει το Ιράν κατά της Ουάσινγκτον, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στο Κογκρέσο για το συριακό...

Πρώην Ιρανός αξιωματούχος προειδοποιεί τις ΗΠΑ πως, σε περίπτωση που ο Αμερικανικός πρόεδρος πατήσει τη σκανδάλη κατά της Συρίας, τότε θα υπάρξουν μαζικές απαγωγές Αμερικανών υπηκόων καθώς και θα βιαστεί και δολοφονηθεί μια από τις δύο θυγατέρες του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.

Τις απειλές έκανε ο Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτης της νότιας επαρχίας του Ιράν, Kις και αναλυτής, με ειδίκευση σε θέματα στρατηγικής, στο επιτελείο του ανώτερου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο "the Daily Caller", o πρώην Ιρανός αξιωματούχος στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ουάσινγκτον προειδοποιώντας πως, σε λίγες ώρες αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος δώσει το πράσινο φως για στρατιωτική επέμβαση στο Συρία, οι Ιρανοί θα προβούν σε σκληρά αντίποινα.

"Ελπίζω ο Ομπάμα να είναι τόσο αγύριστο κεφάλι και να επιτεθεί στη Συρία και μετά θα δούμε τις απώλειες των αμερικανικών συμφερόντων (μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων). Σε 21 ώρες μετά την επίθεση στη Συρία, θα απαχθεί ένα μέλος από την οικογένεια Αμερικανού υπουργού, πρέσβη και στρατιωτικού σε όλο τον κόσμο. Και 18 ώρες αργότερα, τα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα δοθούν στην δημοσιότητα", δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Φοργκάνι.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Wall Street Journal, Aμερικανοί αξιωματούχοι εκφράζουν φόβους ότι σε περίπτωση που η Ουάσινγκτον αναλάβει στρατιωτική δράση κατά Συρίας, η Χεζμπολάχ θα εξαπολύσει επίθεση εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη.

Μάλιστα, ο Γάσεμ Σολεϊμάνι, επικεφαλής της Δύναμης Κουντς, της επίλεκτης μονάδας των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, ξεκαθάρισε πως το Ιράν θα υποστηρίξει "μέχρι τέλους" τη Συρία απέναντι σε ενδεχόμενο συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ κατά της Δαμασκού.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση